No blizi sa ten 14.februar. Mna by zaujimalo ho budu travit ty ludia, kroty nemaju tu svoju polovicku... Budete chatovat na nete ... alebo vymyslite nieco a pojdete von ... alebo ... ??? A ty co maju tu svoju polovucku ale nemozu byt s nou? Co spravite ... zavolate ??...
skusite sa ku nej za kazdych okolnosti dostat ..alebo??? piste co vam srdce raci Aby som si vymyslel nieco co budem robit ja , ked ani ja tu polovicku nemam...
vylozim si nohy na stol, dam si teply cajik, ak ma prejde angina zapalim vodarko a kuknem si daky film.... vpodstate normalka..... valentin je komercny sviatok.... ako kazdy iny - jedine co uznavam je silvester
// a budem si asi spievat od petra nagyho - saaaam s nohami na stoleeeee
Ja teda osobne dufam, ze budem vstavat tak niekde okolo obeda, spomeniem si na znamy citat Frankieho Sinatru ohladne ran po velmi dobrych party a pripadne sa budem pripravovat na dalsie take rano
SchYzo napísal:no tak uz uznaj ze ta tema je totalna kravina ved co asi mozu robit ludia bez holky na valentina? maximalne si tak honit ko*ot...
njn ...
k teme .... no tak asi to nejak prezijem ako kazdy iny den len ma bubu deprimovat tie stastne pariky ....... z toho vyplyva ze ked sa opijem nebudem vidiet nic
14. februar? Den ako kazdy iny.
Uz aj tak "ten valentin" je komercna s*acka. Podla mna, ked mam niekoho rad, tak ho mam rad po cely rok a nielen na 14. februara, nie? ))
ako ja nechapem jedno .. preco si ludia myslia, ze Valentin je vynimocny den? .. je to den ako kazdy iny ..
sice holku nemam .. ale spraval by som sa ako kebyze ani nejaky "valentin" nie je .. je to bezny den!!!
A cely valentin je podla mna trapny
Ak niekto ma priatelku tak je jasne ako bude travit Valentina, a kto ju nema tak nech sa riadi radou mojho kamarata, ktora znie asi takto: Zaplatim si litrovu valentinku v obchode s liehovinami a bude mi rovnako slastne ako Vam
zrusme rovno setky svietky nie? ..aj den matiek napr. ved mama je na matrike zapisana ako vasa mama kazdy den tak naco jej dat kvet raz za rok?....urcite vsetci jej prejavite svoju lasku xy krat do roka .... (verim tomu ze niektori synovia aj na tento den zabudnu)
valentin nech si riesia zadani a nemajte strach lasku si isto prejavuju aj v hocktory iny den ...komercia to isto je, ale vymysleli to ludia pre ludi, nikto nikoho do nicoho nenuti a ti co nemaju frajerky a frajerov nech jednoducho neriesia...