Hra bola urcena pre dvoch a co si pamatam islo tam o to nieco na sposb poulicnej bitky...Dvaja spoluhraci isli po ulici a nejaky gankstri ich sgale napádali atd...Mohli ste hadzat telofonnu budku priklad...je to zlozite podla tohto viem ale za poku to stoji...Ak by sa niekto trafil tak by som bol velmi happy dakujem....
nazov hry
nazov hry
Zdravim,viem ze to asi nebude nikto vediet podla par slov o opise hry ale vyskusam...Takze jedna sa o starsiu hru ktoru som hral pred cca 13 rokmi...Bola to hra na konzolu sega megadrive(neviem ci je spravny nazov).
Hra bola urcena pre dvoch a co si pamatam islo tam o to nieco na sposb poulicnej bitky...Dvaja spoluhraci isli po ulici a nejaky gankstri ich sgale napádali atd...Mohli ste hadzat telofonnu budku priklad...je to zlozite podla tohto viem ale za poku to stoji...Ak by sa niekto trafil tak by som bol velmi happy dakujem....
-
twardykamen
Medium Professional
-
twardykamen
Medium Professional
ja si pametam iba tuto hru taku staru co ste sli dvaja a bili grazlikov..a pozor bolo viac casti toho double dragona...isto to nebolo toto?Lorino18 napísal:nie nie to neni ono...To malo na tu dobru slusnu grafiku.Proste ste isli spolu po ulici zlava doprava(-: a ako som uz pisal isla na vas ludkovia z nozmi z bejbalkami atdd...
-
molotov356
Medium Expert