Milovat niekoho ale aj tak druha strana nejavi zaujem

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Blackangel chceš si ju vziať? kašli na to
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

otazka je to sice pekna, ale nik ti neda vhodnu odpoved, pretoze clovek kt miluje si nemoze len tak z dna na den povedat ... lubim ju, ona mna nie tak kaslem na nu ...neda sa to ...srdcu nerozkazes tak ako mozgu...musi prejst vela vela casu kym si srdce uvedomi ze to miesto v jeho srdci uz nahradza niekto iny, ty si to ani nemusis vsimnut..az raz sa prebudis aaaa budde tu niekto iny...milujem , neopetovane , viem ze to nema zmysel ...ale je to vzdy lepsie ako nemilovat vobec..a ked je ten clovek stastny som aj ja
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Eritrea napísal: ked je ten clovek stastny som aj ja
toto som si povedal aj ja a po viac ako roku si na nu ani poriadne rozpomeniem :)

Eritrea: podarí sa ti to iba v tom prípade ked prerušíš kontakt - kým som s nou bol v kontakte nevedel som sa od nej odtrhnúť - zíde z očí - zíde z mysle, zíde z mysle - vytratí sa zo srdca (už viac krát spomínané na tomto fóre :))
a môžem povedať že patrné výsledky boli očividné už po dvoch týždňoch
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

no jasne, ved na to cakam aj ja.:) je mi jasne ze na toho cloveka nezabudnem nikdy, pretoze ho mam starsne rada a je pre mna vynimocny...,je to ako ked vidis vo vyklade nieco a hned vies toto chcem a musim to mat...akurat ze veci su lahko dosiahnutelne...laska je zlozitejsia...tak uz presiel rok a pol ..stale sme v kontakte a pomaly..mozno raz zabudnem
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Na tru ruzu sa jej opytaj. Sam si pisal, ze poriadne nevies ci ju naozaj hodila pod stol.
Spytaj sa, vytiahni z nej odpoved. Naozaj niet co stratit.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Mastros napísal:Na tru ruzu sa jej opytaj. Sam si pisal, ze poriadne nevies ci ju naozaj hodila pod stol.
Spytaj sa, vytiahni z nej odpoved. Naozaj niet co stratit.
mno takze som sa jej spytal a povedala ze si to nechala odlozit do kabinetu a potom ze uz tam nebola.. mám jéj verit? aa nepytajte sa ma jak sa tvarila bo ked sa snou rozpravam som mimoo :D nevsimam si nic proste xD ma dostava svojim pohladom :D
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Sorry, ale to či jej máš veriť ti tu nikto nepovie.:) Buď jej veríš ty alebo nie. My jej veriť nemusíme...

A ešte, čo sa tu spomínala neopätovaná láska a s tým spojená veta: Som šťastný, keď je ona šťastná. Tak áno, je to pekné si to povedať, a tak by to malo byť, ale niekedy je ťažké tomu naozaj uveriť...
forgottten
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa forgottten »

odpoviem na topic nie na správu.

Milovať niekoho bez toho, že sa niečo deje z druhej strany a vnímaš to, je vytváranie podmienok a to láske neprospieva. Bezpodmienečná láska je to, čo je najcennejšie a najviac chcené v dnešnej dobe, ale aj vždy to tak bolo. Láska, kedy miluješ a NIČ za to nechceš.

Predstavte si, že za Vami príde taká celkom fajn baba že budete z nej cítiť, že Vás chce do vzťahu, nakoniec zahlodá že či s ňou nechcete chodiť... no to sa ťažko predstavuje tak, aby ste cítili to, čo chcem :D ale to nevadí.

A teraz si predstavte, že príde tiež taká celkom fajn baba, s ktorou sa poznáte a povie s rafinovaným úsmevom: "Ja Ťa proste milujem!" a povie to skutočne s tým nábojom a potom sa otočí a baví sa s niekým iným akoby nič. Je otvorená rozhovoru s vami, keď ju oslovíte, ale nevenuje vám priveľa pozronosti, proste vás miluje... a .. pritom proste nič nechce...

NO NEMATE CHUŤ JU ULÍBAT K SMRTI?! :D

K main postu

Probúh tá slečna trpí nejakým komplexom, riadne sa na ňu vyser a běž si hledat něco jiního ;)
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

Kód: Vybrať všetko

podla vás má zmysel behať za holkou ktorá vás nechce? 
ne ! jsi blazen ? jednou da najevo ze ne, tak to uz nezkousej. Nebo chces ze sebe delat blazna ? Ja to ted taky tak delam, ano tamta je pekna. zkusim jednou max dvakrat a nechces ? tak bye.. proste casem zjistis, ze nema smysl kvuli jedne holce prestat vnimat realitu a byt do ni blazen i kdyz vis ze NEMAS sanci.
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

Trance.Boi napísal:

Kód: Vybrať všetko

podla vás má zmysel behať za holkou ktorá vás nechce? 
ne ! jsi blazen ? jednou da najevo ze ne, tak to uz nezkousej. Nebo chces ze sebe delat blazna ? Ja to ted taky tak delam, ano tamta je pekna. zkusim jednou max dvakrat a nechces ? tak bye.. proste casem zjistis, ze nema smysl kvuli jedne holce prestat vnimat realitu a byt do ni blazen i kdyz vis ze NEMAS sanci.
mno .. ves nekomu sa stalo ze kamos behal za nou a ona casom ho bude mat rada.. lebo ho nepoznala aky je... casom to zisti jaky je :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No moze ho zacat mat rada ked s nou bude napr. v partii... ale urcite nie ked bude za nou behat - to si ho bude pamatat maximalne ako "toho uchyla co za mnou furt dolieza"
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

ale zase na druhú stranu,možno tá baba ho uvydí z inej stránky,napr. že ju vážne lúbi a myslí to snou vážne tak mu dá druhú šancu :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Robo: mas aj nejaky zaklad k tomuto tvrdeniu alebo len strelis co ta napadne?
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

Blackangel napísal:mno .. ves nekomu sa stalo ze kamos behal za nou a ona casom ho bude mat rada.. lebo ho nepoznala aky je... casom to zisti jaky je :D
Ako napísal Fabo, zistí, že je needy a že sa príliš viaže len na jedno dievča, ktoré ho už odmietlo. Taký chalan v jej očiach nikdy nebude atraktívny.

Zober si, že by za tebou lozilo dievča, ktoré by ti po pár pokecoch povedalo že ťa ľúbi a neviemčoešte a ktoré by ťa NIČÍM nepriťahovalo... asi by ti to tiež nebolo zrovna príjemné.
Odísť preč, zabudnúť. Na svete je XY lepších dievčat :wink:
Trance.Boi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Trance.Boi »

necris napísal:Ako napísal Fabo, zistí, že je needy a že sa príliš viaže len na jedno dievča, ktoré ho už odmietlo. Taký chalan v jej očiach nikdy nebude atraktívny.

Zober si, že by za tebou lozilo dievča, ktoré by ti po pár pokecoch povedalo že ťa ľúbi a neviemčoešte a ktoré by ťa NIČÍM nepriťahovalo... asi by ti to tiež nebolo zrovna príjemné.
Odísť preč, zabudnúť. Na svete je XY lepších dievčat :wink:
No souhlasim. Kdyby lozilo takove devce za mnou tak si pokecame, vysvetlim ji to a hotovo hezky den devenko..
A zadne "budeme aspon kamaradi" to znam taky dobre. clovek se pak stane vrbou a polstarem kde se muze holka vybrecet a pak zas zpatky do jejiho "zivota"----
necris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa necris »

moje "budeme aspoň kamaráti" končilo tým, že sme si už nepovedali ani slovo... čo je v konečnom dôsledku lepší prípad.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Moja skusenost v takychto pripadoch, ked som trosku prestrelil, ani nie tak z nejakej prilisnej slepej zabuchnutosti, ale neodhadnutia miery je taky, ze najlepsie je proste odstrihnut sa, a casom sa na tu uroven kamaratstva mozete opat dostat od nuly. Ale nie takto.
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

presne Fabo... to iste som zazil aj ja... dlhsie som ju nevidel a uz som z nej nebol paf... ale ked som ju zbadal tak to bolo horsie...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Stanlezz napísal:presne Fabo... to iste som zazil aj ja... dlhsie som ju nevidel a uz som z nej nebol paf... ale ked som ju zbadal tak to bolo horsie...
čas lieči všetko.. ja som sa od svojej bývalej ni a ni odtrhnúť.. pak som na nejaký čas prerušil kontakt a bolo fajn.. pak som ju stretol v jednej kaviarni s jej priateľom .. kolená sa mi rozklepali totál (nie som jeden z tých trémistov skôr s tých sebavedomých) pak prešiel nejaký čas čo som o nej ani len nechyroval a ted po dvoch rokoch keď ju stretnem tak úplne nič vôbec nič dokonca sa nemám ani o čom s nou baviť..

v piatok pred Valentínom som si riadil šuflík v robote a našiel som našu spoločnú fotku, ktorú mi darovala pred dvoma rokmi na Valentína a moja reakcia.. vôbec žiadna, žiadny pocit nič - je to teraz pre mňa úplne cudzí človek
Stanlezz
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Stanlezz »

triple napísal:čas lieči všetko.. ja som sa od svojej bývalej ni a ni odtrhnúť.. pak som na nejaký čas prerušil kontakt a bolo fajn.. pak som ju stretol v jednej kaviarni s jej priateľom .. kolená sa mi rozklepali totál (nie som jeden z tých trémistov skôr s tých sebavedomých) pak prešiel nejaký čas čo som o nej ani len nechyroval a ted po dvoch rokoch keď ju stretnem tak úplne nič vôbec nič dokonca sa nemám ani o čom s nou baviť..

v piatok pred Valentínom som si riadil šuflík v robote a našiel som našu spoločnú fotku, ktorú mi darovala pred dvoma rokmi na Valentína a moja reakcia.. vôbec žiadna, žiadny pocit nič - je to teraz pre mňa úplne cudzí človek
no tak to mas v pohode... so mnou to tak neni... ked som bol este "v tom" tak som jej pisal stale smsky... teda ne ze by som ju nejak spamoval.. proste ked mi odpisala (poctivo odpisovala... sice po dlhom case - dokonca som aj ratal hodiny) tak som proste pokracoval... avsak zacala skola, a skoncila "summer love" (ak sa to tak da nazvat)... tak a teraz som ju videl, sme sa stretli, tak sme sa rozpravali, a zas som na nu musel rozmyslat... ;) ale u nej nemam sancu takze si nedavam falosne nadeje...
Napísať odpoveď