Pixel Shader
-
shanoy
Star
- Kontaktovať používateľa:
Pixel Shader
Prosím Vás čo mám spraviť aby moja grafika podporovala Pixel Shader... Neexistuje nejaký driver, ktorý to sprovozný? Diki za prípadné odpovede
-
Pigesko
King
je na to specialna stranka...ale pozor aby ta nikto nevidel ze cez nu ides lebo by ta mohli zavriet za prilisnu snahu ! www.google.skSvagi7 napísal:Zdravim. Chcel by som sa opytat ako, alebo kde sa docitam/dozviemze aky pixel shader podporuje moja grafika. Mam nVidia GeForce 7300 SE, 512 MB. Dik za pomoc.
-
ezechiel88
Star
-
Pigesko
King
http://www.nvidia.com/page/geforce_7300.html
v lavo mas panel "Product Info" --> Features & Benefits alebo v Tech Specs sa vsetko docitas
v lavo mas panel "Product Info" --> Features & Benefits alebo v Tech Specs sa vsetko docitas
-
ezechiel88
Star
ULTIMATE sprievodca na zistenie specifikacii grafickej karty
Nuz pre uzivatela co si graficku kupil su nasledovne moznosti,
1. Pre ludi na lazoch s pristupom na net raz rocne staci sa pozret na skatulu ci uz na prednej alebo na zadnej strane sa to nachadza
2. Pripojime sa na internet, konkretne na stranku google.com zadame do vyhladavaca v tomto pripade 7300 review ci recenze alebo po slovacku recenzia(dalej snad nemusim pokracovat)
3. Skocime na stranku vyrobcu vyrobcu. Aku mame kartu zistime uz na hore spomenutej skatuli, pripadne na samotnej grafickej karte
4. Natukame www.nvidia.com pre graficke karty rodiny GeForce popripade www.ati.com pre graficke karty rodiny Ati Readon na tychto dvoch strankach hladame nieco ako products a tam prislunsnu kartu vyhladame
Link pridany kolegom nadomnou je mozne objavit krokom cislo 4. alebo opät google.com a staci zadat 7300 tech specs
//edit: moj prispevok neberte osobne
Nuz pre uzivatela co si graficku kupil su nasledovne moznosti,
1. Pre ludi na lazoch s pristupom na net raz rocne staci sa pozret na skatulu ci uz na prednej alebo na zadnej strane sa to nachadza
2. Pripojime sa na internet, konkretne na stranku google.com zadame do vyhladavaca v tomto pripade 7300 review ci recenze alebo po slovacku recenzia(dalej snad nemusim pokracovat)
3. Skocime na stranku vyrobcu vyrobcu. Aku mame kartu zistime uz na hore spomenutej skatuli, pripadne na samotnej grafickej karte
4. Natukame www.nvidia.com pre graficke karty rodiny GeForce popripade www.ati.com pre graficke karty rodiny Ati Readon na tychto dvoch strankach hladame nieco ako products a tam prislunsnu kartu vyhladame
Link pridany kolegom nadomnou je mozne objavit krokom cislo 4. alebo opät google.com a staci zadat 7300 tech specs
//edit: moj prispevok neberte osobne
Re: Pixel Shader
prosim, podporuje graficka karta ATI Radeon HD 2600xt pixel shader 3.0? uz som hladal vsade ale nic som nenasiel