Problem s notebookom - nic sa nezobrazi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Problem s notebookom - nic sa nezobrazi

Príspevok od používateľa atrey »

Ahojte,
potreboval by som poradit s mojim notebookom. Mam ho cca 1,5 roka. FS Amilo Pa1538.
Problem je nasledovny:
Rano som zapol notebook a na obrazovke sa nezobrazilo nic. Nemozem prist na to co to moze byt za problem. Neviem ci to je grafikou alebo niecim inym. Ide o to, ze nepocujem ani to ako sa zapne windows. Tu zaciatocnu zvucku myslim. Mozete mi skusit poradit? Vopred dik.
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ak mas vystup na externy monitor,tak ho skus pripojit..Mozno mas problem s displayom...
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vikko78 »

mas ho v záruke? inak si myslim, že by stačilo vyresetovat bios.....myslím, že už to tu niekde bolo....ak by bol problem v grafike, tak by nejako zapípal
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

No ano, ale vobec netusim ako by som ho restartoval. Je to ine ako u PC. A otvarat ho nechcem, lebo zaruka. No a potrebujem ten notes, semester zacina.. Skuste poradit..
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

Obnovym temu, rad by som vedel co s tym tvojim bookom bolo, resp. stale je. Mam tu akurat seriu Amilo, a lcd je tiez mrtve, pripojeny ext diplay cez dvi = tiez nic. Bios nedava ziadny signal, disk slape. zeby je odpalena gpu ? dik za vsetky podnety
Napísať odpoveď