Kofola alebo pivo?
-
mamo4ever
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kofola alebo pivo?
Ja to velmi nerozlysujem, zalezi na nalade, ale vacsinou kofa...sigma napísal:Ked idete do krcmi čo si date kofolu ci pivo?
-
webmasterr
Medium Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pivo a k tomu pivo a sto rumov a nieco na pitie - najlepsie pivo
... ked som autom, tak si dam nejake nealko pivo ak maju a mam chut (bo su chvil ked mi to chuti totalne ako cista voda) a ostatne pripady kofola ...
a jeden argument pre pivo ? od kofoly kkt boli, ako sa vravi
...
ked som vonku tak pijem v podstate iba Gambrinus a Plzen, flaskove jednoznacne Bernard a Starobrno medium
...
a jeden argument pre pivo ? od kofoly kkt boli, ako sa vravi
ked som vonku tak pijem v podstate iba Gambrinus a Plzen, flaskove jednoznacne Bernard a Starobrno medium
No takto.
Polliter studenej orginal kofoly je luxusna pochuchtka.
Ále..
Neviem si predstaviť ako by som to pil celý večer. Navyše všelikde čapujú len také akožekofoly, po väčšine ktorých ma začne po piatom deci bolieť bruchu tak divne - evidentne od kofoly. A to ešte nehovorím, keď si dáš v jednom podniku jeden druh kofoly a v druhom druhý. To sa ti v bruchu tak nejak "pobije" a je mi z toho divne na žalúdok.
S pivom tieto problémy nemám. Samozrejme, ak sa ich vypije viac tiež to má svoje nevýhody ale 5 pív absolútne bez problémov ale 2,5 litra kofoly tak mám kŕče v bruchu..
Polliter studenej orginal kofoly je luxusna pochuchtka.
Ále..
Neviem si predstaviť ako by som to pil celý večer. Navyše všelikde čapujú len také akožekofoly, po väčšine ktorých ma začne po piatom deci bolieť bruchu tak divne - evidentne od kofoly. A to ešte nehovorím, keď si dáš v jednom podniku jeden druh kofoly a v druhom druhý. To sa ti v bruchu tak nejak "pobije" a je mi z toho divne na žalúdok.
S pivom tieto problémy nemám. Samozrejme, ak sa ich vypije viac tiež to má svoje nevýhody ale 5 pív absolútne bez problémov ale 2,5 litra kofoly tak mám kŕče v bruchu..