Fantasy literatura - Eragon

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

...mozno ze je to lacna zabava pre plebs a mozno je to vykradacka ale na pobavenie je to dobre...aj DaVinci Code a ostatne veci od Browna celili kritike a aj napriek tomu boli uspesne...mne sa to pacilo, cital som jednotku, dvojka ma bavila este viac a uz sa neviem dockat filmu.
tete111
Novice
Novice

Príspevok od používateľa tete111 »

no podla mna je to dobra kniha na dobru noc nic moc ale zhltla som to za dva dni
neni to prave hemigvai ani nic podobne ale da sa
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

uz je slovensky brisingr :wink: hriesne draha kniha (17,99€), ale dobra. a vraj tam nie je vsetko, vraj bude aj stvrta kniha. no som zvedavy :)
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

ades napísal:uz je slovensky brisingr :wink: hriesne draha kniha (17,99€), ale dobra. a vraj tam nie je vsetko, vraj bude aj stvrta kniha. no som zvedavy :)
staci troska guglit a na webe je kopa pdfiek, sice po anglicky, ale zadara...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Som v stvrtine Brisingra. Paci sa mi, ze hned zo zaciatku su tam nejake boje a nie omacky. Tiez som pocul, ze je to tretia zo styroch knih trilogie. :D Posledna ma mat vraj zeleny obal, ale co je na tom pravdy neviem.
ades
Guru
Guru

yazoo napísal:Tiez som pocul, ze je to tretia zo styroch knih trilogie. :D Posledna ma mat vraj zeleny obal, ale co je na tom pravdy neviem.
je to pravda :)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

cital som to a podla mna celkom fajn. Oproti LOTR take pohodove citanie celkom aj putave....LOTR je predsalen o dost premyslenejsi a to uz nehovorim od dielach ako Silmarillion, Hurinve Deti alebo Kniha stratenych pribehov....v tom sa proste treba vyznat aby citatel daco z toho mal. Eragon je taka pohodovka podla mna....
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Tak som to práve dočítal, dobré čítanie, páčilo sa mi to. ;) Nevie náhodou niekto kedy má vyjsť posledná, štvrtá, časť?
ades
Guru
Guru

pozeral som martinus a tam je pri brisingr napisane, ze o dalsej casti este nie su ziadne nove info. podla mna ale skor ako zaciatkom buduceho roka urcite nie, najprv musi opadnut vzrusenie z tohto, potom to dopise, prelozia, vydaju...
Napísať odpoveď