...mozno ze je to lacna zabava pre plebs a mozno je to vykradacka ale na pobavenie je to dobre...aj DaVinci Code a ostatne veci od Browna celili kritike a aj napriek tomu boli uspesne...mne sa to pacilo, cital som jednotku, dvojka ma bavila este viac a uz sa neviem dockat filmu.
Som v stvrtine Brisingra. Paci sa mi, ze hned zo zaciatku su tam nejake boje a nie omacky. Tiez som pocul, ze je to tretia zo styroch knih trilogie. Posledna ma mat vraj zeleny obal, ale co je na tom pravdy neviem.
cital som to a podla mna celkom fajn. Oproti LOTR take pohodove citanie celkom aj putave....LOTR je predsalen o dost premyslenejsi a to uz nehovorim od dielach ako Silmarillion, Hurinve Deti alebo Kniha stratenych pribehov....v tom sa proste treba vyznat aby citatel daco z toho mal. Eragon je taka pohodovka podla mna....
pozeral som martinus a tam je pri brisingr napisane, ze o dalsej casti este nie su ziadne nove info. podla mna ale skor ako zaciatkom buduceho roka urcite nie, najprv musi opadnut vzrusenie z tohto, potom to dopise, prelozia, vydaju...