Myslim ze ja uz som raz udelil permanent za laming. Ale mal som nato dobry dovod. Opakovany TA nasledne TK. Nervicky pracovali. Mierene priamo proti mne. Takychto tu teda nepotrebujeme.
Dakedy dávno keď som hrával na jednom servery ktorý už neexistuje sa kempenie riešilo slapmy (slap nie je to čo slay) , verte jak to zaberá
Chcel som tým povedať že keď bude nejaký admin dead a uvidí niekoho kto kempí jak prasa a má plantnúť alebo defuse alebo niečo , stačí mu oplieskať pár hp dole a hneď sa rozhýbe .
Ja som daval rankstats, aby to bralo z Psychostats. Len neviem ci to ukazuje alebo nie, pretoze to bolo v configu nastavene tak, aby to ukazovalo. A asi tak pred pol hodinou som to vypol. Alebo je v configu zly popis a miesto vypnutia to teraz zaplo???
Fuxxo napísal:drobny dotaz... neviem ci sa to riesilo na predchadzajucich stranach ale nemam cas citat... hybrid protocol neplanujete?
Nie. Ani žaidne ďalśie plug-iny, bomb timer-e, viac sererov, zatiaľ ani adminov, žiadne výhody nevýhody pre hráčov, žiadne heslá na nicky, žiadne... Proste úplne normálny základný CS 1.6 server.
Protokol 47, 48 sa snažilo nahodiť, ale nevyšlo. Takže zatiaľ neplánujeme. Keď bude bude. Aj keby bol zajtra. Proste dáme vedieť
hojko napísal:Ja som daval rankstats, aby to bralo z Psychostats. Len neviem ci to ukazuje alebo nie, pretoze to bolo v configu nastavene tak, aby to ukazovalo. A asi tak pred pol hodinou som to vypol. Alebo je v configu zly popis a miesto vypnutia to teraz zaplo???
no ten rank fungoval a to sa mi celkom pacilo...ale mne sa nepacilo to ze my vyskakovalo to ze sa prihlasil napr. leko a ukazalo mi velkym zelenym v lavej casti obrazovky ze lekoklatik is connected...a podtym ze kolky je v ranku a ked odide tak zasa velkym ruzovym ze lekoklatik disconnected a nejaka veta ze dufame ze sa skoro vrati....
ma to nejaky vyznam lebo mne osobne to prekaza a nevidim v tom ziaden zmysel
suhlasim S Pepom. ono to je sice pekne ze nas to informuje o tom kto sa pripojil a kto nie a bla bla bla.... ale podla man zbytocne vela pismenok na obrazovke.
PepoJr. & PsychoS: Pokial viem, tak by to malo byt vypnute, vypinal som to okolo piatej podvecer. Skusal som okolo polnoci a nic mi to nepisalo, rovnako ani lekoklatikovi.
Co sa deje?
/me je zmenene a ukazuje len rank.
Neukazuje najuspesnejsieho hraca na konci kola, neukazuje, komu som kolko dmg sposobil, tusim, ze nefunguje ani to, komu som ja sposobil kolko dmg, ako ma zabil, cim ma zabil (vlavo hore, oranzove pismo)...
Chyba mi to tam celkom dost.
Mastros, myslim ze ked nebude fungovat /me tak to tak bude lepsie. Ja sam som to zneuzival. Stale som pocas hry daval /me len aby som vedel ci uspesne dierujem a tak. Mal by som sa hanbit. Moc som si nato zvykol. Urcite bolo takych viac hracov. Ked nebude fungovat /me to bude viacej FeeeR Dufam ze suhlasis somnou. Ale to ze na konci kola ukazalo best player or most dmg bolo pekne.
Jojo, PsychoSs mas pravdu, /me som vzdy povazoval za nepriamy wallhack Ale bude tazke odburat tik stlacat bind po kazdom tretom vystrele cez stenu A najlepsi hrac/navacsi dmg mi nebude az tak chybat kedze ide cisto o flexx... Aspon nebude hud zaplneny nicim inym len grafikou hry