ades napísal:nas to ucili v jasliach. a ked si lavak, tak asi opacne
jo to je teda zas raz odpoved ktora pomoze a inak ja som do jasiel nechodil a ani do skolky ak by si chcel nahodou vediet. a kedze dokazem jest rovnako pohodlne ci mam v lavej ruke nozik a v pravej vidlicku alebo v lavej vidlicku a v pravej nozik tak asi tazko vydedukujem ako je spravne a ako je opacne...
zijes odrezany od okolneho sveta? co tak sa spytat pripadne sa pozriet ako jedia rodicia, priatelia,...? lyzica s nozom v pravej a vidlicka v lavej ruke (ale ked jes iba vidlickou, tak si ju davas do pravej)
ades napísal:zijes odrezany od okolneho sveta? co tak sa spytat pripadne sa pozriet ako jedia rodicia, priatelia,...? lyzica s nozom v pravej a vidlicka v lavej ruke (ale ked jes iba vidlickou, tak si ju davas do pravej)
mometnalne som sam na intraku a normalne ma takeho veci nenapadaju
Ja som pravak, ale hodinky nosim na pravej ruke. Zopar ludi sa tomu cudovalo, no ja si neviem predstavit, ze by som ich nosil na lavej...
A poznam jedneho lavaka, co pouziva pri PC pravoruku mys (tak ju ma nastavenu), ale ma ju na lavej strane a ovlada ju lavou rukou
Haslerka napísal:ades aha ide o ostrie tak mi je to jasne ja si praveze rozsekam tymi rovnymi noznickami pravu ruku lavou...teraz som skusala tymi zahnutymi(a a no asi mam ostrie na oboch stranach) a celkom pekne mi odstrihlo bez ohladu na to ze prstu zostal cely ...ale zostavam verna svojim "kliestikom" istota je gulomet
ja mam tiez kliestikya nemozem si ich vynachvalit...
len jeden problem mam... nikdy neviem kde som si ich zalozil...
Som pravak. Myslim ze mam aj pravu ruku silnejsiu ako lavu. Hokejku tiez pouzivam pravu tazke aj keby som sa postavil do brany tak som "opacny" brankar
Vobec v tom nerobim rozdiely ci je clovek pravak alebo lavak ale pocul som ze lavaci su mudri ci je to pravda neviem..
dodo_mt napísal:pocul som ze lavaci su mudri ci je to pravda neviem..
:)dodo
No to sú iba také fámy, podľa mňa inteligencia človeka nijako nesúvisí s tým, či je pravák alebo ľavák. To by sme už rovno mohli hovoriť, napr. že Slováci sú múdrejší ako Česi