Cize budes srat na zakazy ... zapalis si na zastavke ... Ked pojdu policajti zaplatis im 500Sk a o par minut si s usmevom zapalis druhu.
Z podniku ta vydrbu jak bezdomovca ... lebo ti bude blbe kazdu chvilu odbiehat od Stola na to aby si si siel zapalit. Po case vytvoria len Smoking Corners na uliciach a budes tam zgrupovany z dalsiou patiou fajciarov.Nebude ti to vadit ... vobec
Nebudes rad ze ti uz nesmrdia veci jak keby si opekal spekacky na tabakovej plantazi ... vobec
pokial viem tak zakaz ma by v reštauracia obchodoch atd a v baroch iba na vyhradenych miestach ale vonku si zapaliť možeš ??? ak nie tak sryy otom som nevedel ale tak myslim ze ked si v reštauracii napr. 2 hodiny tak ked si aj tri krat odbehnes vonku zapalit tak sa nič nestane a niekdo kdo potrebuje fajčiť každych 5 min tak prenho už neni pomoci ani s elektrickou cigaretou ..........a ide oto že fajčiar si rozmisli či bude fajčiť nejaky tabak sice lacny humus ale lepšie ako keby ma v ustach držať umelu paličku s ktorej ide para ktora určite ako ciga nechuti
Sheep napísal:Najprv tvrdis ze nefajcis a hned nato zajebes ze clei su hnusne, tak to mas asi z rozpravania nejakeho kamosa ktory fajci.
preíčtaj si to ešte raz... na začiatku som napísal. Párkrát... išlo o tie cley... zbožňujem ľudí, ktorí nehľadajú nič iné, len niečo do čoho zadrbať...
/edit myslel som, že som práve vysvetlil, že si neodporujem... ach jo... a k tomu podpichovanie, no je to proste zvláštne, že to tu nesopmenul každý, ale keď pozorujem Tvoje príspevky, čo jeden, to dodžub...
MimKoRn napísal:preíčtaj si to ešte raz... na začiatku som napísal. Párkrát... išlo o tie cley... zbožňujem ľudí, ktorí nehľadajú nič iné, len niečo do čoho zadrbať...
nie ja necakam kam pichnut, ale v tom poste si si proste odporoval
moj nazor nato je taky ze keby si to niekto kupil tak preto aby mal zdravšie pluca ?? myslim ze keby niekoho fest sralo ako mu cigarety škoda tak nečaka na el. cigaru ale prestane fajčiť
Ak si chcete kupit e-cigaretu bez dokladu a bez zaruky je to to prave co hladate.
POZOR na pana Urbana!! Bude vas ignorovat hned ako budete mat problem a to uplne!!!!
Zaxman napísal:moj nazor nato je taky ze keby si to niekto kupil tak preto aby mal zdravšie pluca ?? myslim ze keby niekoho fest sralo ako mu cigarety škoda tak nečaka na el. cigaru ale prestane fajčiť
Asi nevies co je fyzicka,psychicka zavislost na nejakej droge...Ja som fajcil 10 rokov a bolo sakramentsky tazke prestat.A to sa povazujem za cloveka s pevnou vôlou..
Myslim,ze takato el.cigoska by mohla pomoct niekomu pri odvykani si od tohoto zlozvyku.
Vyzera to byt dobry napad tie elektronicke cigarety, ale ja radsej podporujem klasiku(vid.obr), ale aj to raz za cas.Mam chut tak fajcim, nemam chut tak nefajcim aj 2 mesice.
btw:kazdy raz skonci v hrobe, ci skor alebo neskor
plasmon napísal:Vyzera to byt dobry napad tie elektronicke cigarety, ale ja radsej podporujem klasiku(vid.obr), ale aj to raz za cas.Mam chut tak fajcim, nemam chut tak nefajcim aj 2 mesice.
btw:kazdy raz skonci v hrobe, ci skor alebo neskor
cista pravda... ved clovek na nieco musi raz zomriet...
originali napísal:cista pravda... ved clovek na nieco musi raz zomriet...
Ale takýmto prístupom k životu nič nedosiahneš. Veď keď konštatuješ, na niečo zomrieť musíme, tak načo vôbec žiješ? Má to pre Teba nejaký zmysel, keď aj tak zomrieš?
Tak ja žijem preto, aby som vo svojom živote dosiahol nejaké ciele a vôbec sa nepozerám na to, že raz aj tak zomriem, takže nič na svete nemá pre mňa cenu, pretože viem, že takýmto prístupom by sa mi nič nepodarilo.
Výhovorka "na niečo zomrieť musíme" sa mi zdá dosť alibistická...
bol som tuhy fajciar.pricom teraz som mal 16...fajcil som krabicku na den.ale prestal som.uberal som a nakoniec nefajcim uz 6 mesiacou.a preco som fajcil?nie frajerna.ale som musel.proste newem sila zvyku.nehcem stym uz zaciinat.
bajlachVT napísal:bol som tuhy fajciar.pricom teraz som mal 16...fajcil som krabicku na den.ale prestal som.uberal som a nakoniec nefajcim uz 6 mesiacou.a preco som fajcil?nie frajerna.ale som musel.proste newem sila zvyku.nehcem stym uz zaciinat.
ako to je tazke povedat...kto nefajci nevie...ale mam partu ktora fajci jednu od druhej :{ tak ma to nejak dotiahlo k tomu ze som zacal...prestal som..a uz necem zacinat...kto fajci...tak da sa prestat...treba mat pevnu volu...