Prave kvoli tym hodom granatu by som chcel "/me" s5. Pouzivat to pri dierovani ma este nenapadlo.
Ale ten MultiKiller vyhlasovac (oznamovac alebo jednoducho ten zeleny text na konci kazdeho kola vlavo na obrazovke) + tie srandy o tom, komu som kolko dmg porobil (po zabiti, modry text vpravo) a kto ma cim zabil (oranzovy text vlavo hore po smrti)... to mi tam chyba.
Mastros napísal:Prave kvoli tym hodom granatu by som chcel "/me" s5. Pouzivat to pri dierovani ma este nenapadlo.
Ale ten MultiKiller vyhlasovac (oznamovac alebo jednoducho ten zeleny text na konci kazdeho kola vlavo na obrazovke) + tie srandy o tom, komu som kolko dmg porobil (po zabiti, modry text vpravo) a kto ma cim zabil (oranzovy text vlavo hore po smrti)... to mi tam chyba.
PsychoS si admin , si si istý že má wh a hovoríš nám nech si dávame pozor ? Keď si si na 100 % istý tak ho zabanuj nie ? a ešte k tomu keď už mal jeden ban a teraz má inú ip ..
mato951 napísal:Zdravim takze dnes som si chcel ist po PRVY krat zahrat CS server hojko a vypisalo my ze mam ban za cheating a laming popritom som tam ešte ani nebol
Mas rovnaku IP s asi 30 ludmi tu z fora
Ak by nejaky admin z CS chcel tvoju IP a ty tu nebudes, tak nech mi napise.
heh kua.. prave som kukal seba na PsychoStats a ma dost prekvapilo, ze mam nejaky AWARD.. zvedavy som kukol zaco.. :D najhorsi "spolubojovnik" ) proste najviac teamkillov ) ale urcite nie "schvalne" hehe
houby.. pred zaciatkom nedavam lebo su tam dmnti co mi hned daju ban alebo v lepsom pripade slay.. takze na zaciatku len jemne atakujem.. to pocas hry mi ujde niekedy z reflexu ruka a hned ma moj palicu )
Už len to že niekoho trafíš sa počíta ako zlá spolupráca so spoluhráčmi... Dnes som dal nejakému trtkovy Jednodňový BAN za to že ma zabil na začiatku kola pred reštartom. Potom ma zabil ešte raz. Keď ho znovu uvidím na servery urobiť čo i len jednu blbosť, dostane ban. Nebudete mať so serveru holubník...
viete co je to pud sebazachovi? to je ked dostanete HE a fles na fronte, snazite sa utekat, vlasny vas blokuju a musite sa cez nich prestrielat a urobit si cestu mne sa to stava pomerne casto
Ku k - /veď to je bežné/...
Tak to teda kur*a vôbec bežné nebude...
1. kazíte tým rank iným
2. nebudem do nekonečna dávať RR keď vám dá niekto na ďalšom kole kill alebo human rocket
3. Nezaujíma ma že na iných serveroch sa to toleruje
4. Strieľajte si do spoluhráčov, nie do mňa... Ale potom sa tu nesťažujte že máte BAN. Nesťažujte sa mi na servery že ste dead prvé kolo. Nepíšte nič ohľad daj mu ban albo kick, dal mi úmyselné TK.
Ešte stále sa vám na tom zdá niečo bežné? Dovidenia