stratene GB
stratene GB
Mam HDD 200GB.Mal som s nim problemy reintaloval som windows, robil particie neuspesne a tak.Nakoniec som naformatoval HDD naistaloval windows a dik ma 125GB.Kde su ostatne?V partition Magicu tiez pise celkovu velkost disku 125GB.
Tak s takouto otázkou som sa veru ešte nestretol, ale ok...
Na koľko? na koľko len chceš... sprav si particií koľko ti hrdlo ráči...
podla toho aký chceš mať poriadok...
napr C: nechaj 60gb (je to strašne moc na systemovu partišnu, ale poznam ludi čo nevedia ani inštalovať a šecko drbu na tuto partišnu, D: 270 a E: 270...
Môžeš si spraviť aj jeden 500gb oddiel céčka... Môžeš spraviť 20gb céčko a ostatok déčko...
Proste, medze sa nekladú
Na koľko? na koľko len chceš... sprav si particií koľko ti hrdlo ráči...
podla toho aký chceš mať poriadok...
napr C: nechaj 60gb (je to strašne moc na systemovu partišnu, ale poznam ludi čo nevedia ani inštalovať a šecko drbu na tuto partišnu, D: 270 a E: 270...
Môžeš si spraviť aj jeden 500gb oddiel céčka... Môžeš spraviť 20gb céčko a ostatok déčko...
Proste, medze sa nekladú
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Dunlop
pockaj ja uz c mam si ma zle pochopil
C:80 GB HDD
D:120GB HDD
+ teraz 500 GB HDD
ja by som to nechcel delit ale cital som tu niekedy pred 100 rokmi ze win xp nedokaze precitat tych 500 GB.inac by som to v zivote nerobil
a viem ze to nebude 500 GB ale 465 GB ci tak niejak
takze ak som spravne pochopil tak nemusim to davat na viac particii??

pockaj ja uz c mam si ma zle pochopil
C:80 GB HDD
D:120GB HDD
+ teraz 500 GB HDD
ja by som to nechcel delit ale cital som tu niekedy pred 100 rokmi ze win xp nedokaze precitat tych 500 GB.inac by som to v zivote nerobil
a viem ze to nebude 500 GB ale 465 GB ci tak niejak
takze ak som spravne pochopil tak nemusim to davat na viac particii??
Bože môj.. veď hneď v druhom a treťom príspevku máš, že potrebuješ mať nainštalovaný service pack a všetky tieto problémy máš vyriešené.. potom môžeš mať aj niekoľko terabajtov na partícii.
A ak chceš deliť disk na partície kvôli poriadku medzi dátami, tak Ty sám musíš vedieť, ako to potrebuješ.. každopádne na Windows XP doporučujem nechať cca 20GB (+/- v závislosti od toho, čo všetko budeš na C: inštalovať.. ak tam nahodíš 10 nových hier, tak k 20GB prirátaj minimálne ďalších 50GB)..
A doporučujem robiť NTFS partície a nie FAT32..
A ak chceš deliť disk na partície kvôli poriadku medzi dátami, tak Ty sám musíš vedieť, ako to potrebuješ.. každopádne na Windows XP doporučujem nechať cca 20GB (+/- v závislosti od toho, čo všetko budeš na C: inštalovať.. ak tam nahodíš 10 nových hier, tak k 20GB prirátaj minimálne ďalších 50GB)..
A doporučujem robiť NTFS partície a nie FAT32..