Chcem sa prihlásiť na Gmail a napísalo mi: Ľutujeme, ale Váš účet bol zablokovaný
Bez akéhokoľvek upozornenia a pod. Z účtu nebolo spamované, nebol zneužívaný na nič protizákonné a pod. ... Proste normálny súkromný mail.
Kam písať o odblokovanie? Žiaden konkrétny mailový kontakt som nenašiel na celom Google.
Stalo sa to už niekomu? Ako ste to riešili?
Ďakujem
Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza
brm > Presmeruje ma sem:
Na účet som pristupoval cez POP3, myslel som, že robia nejakú údržbu... Ale dnes (cca po týždni) som sa prihlasoval a zdalo sa mi to divné, že to stále hlási chybu. Tak som to skúsil cez webové rozhranie a čakalo ma nemilé prekvapenie.
Kód: Vybrať všetko
http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?ctx=ch&answer=79585&hl=sk12.2.2009 - Písal som im už 2x a stále nič. V tomto ma Gmail veľmi sklamal:( Neporušoval som žiadne pravidlá a bez akéhokoľvek dôvodu mám zablokovanú schránku... A to som žil s tým, že Gmail je veľmi seriózny. Tak už asi nie je...
Neriešil tu niekto niečo podobné ohľadom zablokovaných Google účtov? Ako jednali? Ako ste dlho čakali na odpoveď? Vyriešili ste to nejako?
Neriešil tu niekto niečo podobné ohľadom zablokovaných Google účtov? Ako jednali? Ako ste dlho čakali na odpoveď? Vyriešili ste to nejako?