Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Gmail.com

Príspevok od používateľa FABi2 »

Chcem sa prihlásiť na Gmail a napísalo mi: Ľutujeme, ale Váš účet bol zablokovaný

Bez akéhokoľvek upozornenia a pod. Z účtu nebolo spamované, nebol zneužívaný na nič protizákonné a pod. ... Proste normálny súkromný mail.

Kam písať o odblokovanie? Žiaden konkrétny mailový kontakt som nenašiel na celom Google.

Stalo sa to už niekomu? Ako ste to riešili?

Ďakujem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Čo sa stane, keď klikneš na ten modrý otáznik?
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

brm > Presmeruje ma sem:

Kód: Vybrať všetko

http://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?ctx=ch&answer=79585&hl=sk
Na účet som pristupoval cez POP3, myslel som, že robia nejakú údržbu... Ale dnes (cca po týždni) som sa prihlasoval a zdalo sa mi to divné, že to stále hlási chybu. Tak som to skúsil cez webové rozhranie a čakalo ma nemilé prekvapenie.
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Prečítaj si..
http://mail.google.com/support/bin/answ ... lev=answer

+ dolu máš "Contact Us"..
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

12.2.2009 - Písal som im už 2x a stále nič. V tomto ma Gmail veľmi sklamal:( Neporušoval som žiadne pravidlá a bez akéhokoľvek dôvodu mám zablokovanú schránku... A to som žil s tým, že Gmail je veľmi seriózny. Tak už asi nie je...

Neriešil tu niekto niečo podobné ohľadom zablokovaných Google účtov? Ako jednali? Ako ste dlho čakali na odpoveď? Vyriešili ste to nejako?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

trosku OT : ja som sa tiez moc sklamal v google, hlavne s ich ADSENSE, PIN kod na platby som si dal asi 5x zaslat, adresa je spravna a stale nic nedoslo...uz to ani necakam, myslim ze viac ako pol roka je dost... :!:
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

jimmy_xp > Troška OT:) Nevadí... Ja som AdSense takisto skúšal a zatiaľ mi každý jeden účet (korektne používaný) zablokovali... Takže asi tak. Len ma serie momentálne Gmail, nakoľko ho potrebujem.
Napísať odpoveď