chcel by som sa spytat ze ako mam napalit hru na ps2, ktora ma napriklad 600MB? lebo skusal som to dat aj do ISO suboru a potom napalit a neslo to...a neviem ci to mam napalit na CD alebo DVD ked to nema nad 700MB....mam problemy iba s tymito hrami co su do 700MB a neviem co s tym...poradte....
ja som si tie hry upravil do iso formatu, len stale neviem ci to mam napalit na cd alebo dvd,ked ma ta hra okolo 600mb... mam take 3 hry teraz.. nejaky Crash, Micro Machines tie maju po 600mb a MTV celebrity deathmatch ta ma 400mb...akou rychlostou to mam napalit a na cd alebo dvd? a moze to by dvd alebo cd verbatim - R?
keď sa to zmestí na cd tak napál na cd...napaluj co najmenšou rýchlostou..verbatim -R može byť..len ide o to že či to bude fungovať keď ty si si z tych hier spravil ISO format..
No ja som sa s takým niečim ešte nestretol, že by neaká PS2 hra mala iba 600MB, no ale to neznamená, že ak som sa s tým ja nestretol, že také niečo nieje... Napadla ma ale takáto vec, nieje to určené pre platformu PSP ? Btw. hry sa dajú v pohode napalovať aj cez Alcohol 120% a to tak, že sa tam zvolí vypáliť image súbor.
ale ved som tie hry stahoval cez torrenty a cez minivovu a bolo tie hry urcene pre ps2,tak neviem ci by to bolo na to psp... a ked som z tych hier urobil iso subory,tak to akoze nemoze fungovat? mam to skusit dat do ineho formatu? ak ano,tak do akeho....dik
skusal som to napalovat aj tak ze vypalit obraz na disk cez nera a nic...tak ja neviem co mam s tym uz robit a ako to napalit....vie niekto pomoct s tymto? dik
napalujes to dobre...tam ide o to ze ty si si sam z toho spravil iso subor..bohvie ake subory tam su a jednoducho sa nespravila bootovacia stopa a playko ti to nespapa..sťahuj už kompletne iso
mam napalene hru na dvd ale po určitom čase hrania proste zamrzne a nejde dalej,čo sa da s tim robyť.presnejšie je počuť iba zvuk ale obrza sekol,ak si to dobre pametam