zdravim mam problem s explorerom-desktop sa mi nenacita vo viste skusil som dat aj do priecinku pri spustany a on mi ho sice v spravcovi uloh spusti ale furt vydim cernou obrazovku....kazdu odpoved, pomoc si cenim a dakujem
alfaomega napísal:zdravim mam problem s explorerom-desktop sa mi nenacita vo viste skusil som dat aj do priecinku pri spustany a on mi ho sice v spravcovi uloh spusti ale furt vydim cernou obrazovku....kazdu odpoved, pomoc si cenim a dakujem
Mozno blbá otázka,preco pouzivas Explorer na viste?
SSemteXX:Ty myslis internetovy prehliadac?
Lebo explorer.exe je systemovy proces ktory sa stara v pc o to aby si videl spodnu listu a ikony na ploche.A spusta sa automaticky pri starte pc.
no presne ten myslim akurat mn sa automatisky nespusta...v spravcovi mi bezi a 1 az 16 mb pamete...neviem ci je to podsttne a ked ho zapnem manualne tak okolo 26 az 33
alfaomega napísal:no presne ten myslim akurat mn sa automatisky nespusta...v spravcovi mi bezi a 1 az 16 mb pamete...neviem ci je to podsttne a ked ho zapnem manualne tak okolo 26 az 33
Schyl2o: ty si necital prvy prispevok ze?
alfaomega: Najcastejsia odpoved na taketo temy = reinstall windows
alebo skor, ide ti prechadzat priecinky normalne, len ti nejde lista a ikonky na ploche? Mozno cez nejaky soft ktory sa stara o spustanie programov (napr "autoruns") <mozno>