ICQ Lite 1.0 - nazory

Informácie o software, ankety...
jimmy_xp
King
King

ICQ Lite 1.0 - nazory

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Neviem ci tu niekto skusal ale prave som si stiahol ICQ7lite a poviem vam celkom sa mi to lubi.Len ta instalacia je zial v Rustine ale da sa "naslepo" odklikat...len skoda ze ten skin je taky smiesny :( hadzem sem aj screen

//GothaR: opraveny nazov
e-comp
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa e-comp »

to nieje ICQ7lite ale iba cisto ICQ6 lenze lite verzia... kde akoze ,,nesu" reklamy a t-zers-i a pod... somariny
-ano je v rustine no v nastaveniach sa da dat na anglicku verziu po nainstalovani... :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Konkretne je to ICQ Lite 1.0, tu je o tom viacej popisane: http://www.lupa.cz/zpravicky/vyslo-odle ... -lite-1-0/
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Tak AOL sa konecne prebralo, takyto krok vitam a hned idem preinstalovat icq 6 :)
//Mohli nechat aspon avatary, inak je to fajn.
btw neviete, ci sa tam da nastavit, aby mi to nezoskupovalo spravy, ktore boli odoslane jednym clovekom v jednej minute?
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

jaj tak sa ospravedlnujem za zly nazov, hehe ale stahoval som to s pocitom ze je to icq7. dokonca instalacka aj banner killer bol ze icq 7. ved vid instalacny subor : ICQ Lite 7.0 Build #1040 Russian Setup.exe este aj v banner killeri bolo ze je pre ICQ Lite 7...hehe omrdal som sa ale nevadi lebo s tym icq som spokojny :oops:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Z nazvu si nic nerob :)
Bannerkiller som ani nezhanal, takato nenasilna textova reklama mi nevadi. Navyse mam teraz aj dobry pocit z toho, ze neporusujem ziadnu zmluvu a nemusim sa bat, ze mi icq prestane ist, pricom program ako taky je celkom prijemny.
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

ja ho pouzivam je to gg
Napísať odpoveď