Zdravim Nasiel som tu zopar tem o tomto, ale vsade radili ze "staci sformatovat cast HDD kde je neziaduci win" A ked ho nechcem sformatovat? Staci vyhodit priecinky ktore sa s winom nainstalovali a potom prepisat boot.ini? Nic tym nepokazim?
situacia: Dal som si win7 pre skusku a chcem ho dat prec... nieje na rovnakej particii ako winXP, ale nechcem ju sformatnut
ja myslim ze sa nic nestane ked ho len vymazes
sucasne ti moze ist aj tak len jeden win, takze ten zvysok mas nepotrebny a to co budes potrebovat pre beh windowsu ti aj tak nepovoli zmazat
ja som tak mal xp a nt, nt som vymazal a hotovo
// OK tagze problem: Niektore subory sa nedaju odstranit. Pise ze "<subor> pouziva iny proces, alebo...". V procesoch nic nebezi neviem ano co to je zac.
To vazne mi ostava len ten format?
tie procesy mozes vypnut "ctr+alt+del" a potom odstranit tie subory, ale ked ti bezia tie procesy tak neviem neviem
alebo daj restart a potom sa snaz okamzite ich vymazat (ale ci to pomoze neviem)
najistejsie to bude tak ze naformatujes tu particiu, ked mas dve tak si popresuvaj veci co treba uchvoat a je to, bo to je najistejsie riesenie, ked budes spekulovat vseliako potom ti nemusi ist ani druhy win a je to v ... tam kde nechces aby to bolo