Paul Van Dyk World tour 2009
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Len este aby nezlacneli, ked ich je tolko este vela volnychKibo napísal:kup ju cez net ako ja, daco vykrikovali ze od februara zdrazeju, ale ja som ju dnes nadranom kupil este za staru cenu
-
t0m4s3
Admin
Mne z tej rovnice vychadza, ze o to viac bude mat Paja priestoruGothaR napísal:Aj Aly & Fila? Kua tak to je skoda, ze tam nemozem byt, Fila zahral na Transmission vyborne, upliftingu nie je nikdy dostNo v Prahe budu s PvD iba Burian s Poliakom
-
Stoporko
VIP
Moc trance nemusím, chodím tam hlavne služobne. No Buriana som počul niekoľko krát a hrá oproti Dickovi i Otavianimu dost tvrdo... take techno skorej... proste už to nie je ono... ak v Inchebe uvidíte vozíčkára s osobným asistentom, ten asistent som jaSoviet napísal:Len este aby nezlacneli, ked ich je tolko este vela volnychOkolo 1800miest dokopy..Hlavne nech Palo nesklame..Inak Buriana som este nepocul asi..vraj nestoji za vela, co je natom pravdy?
-
Stoporko
VIP
mám v paži aký hrá Burian štýl - ja len komentujem z pozície obyčajného laika, ktorý trance primárne nepočúva...no niečo o hudbe viem. Proste mám v péčku čo hrá, v porovnaní s Dickom alebo aj Tiestom je to nie nišia, ale iná liga... ešte raz: trance veľmi nepočúvam, viac menej z donútenia, no ako hudobník si viem jeho kvality vychutnať a proste Paul hrá pekne melodicky, Burian (počul som ho v Prahe) hrá oproti nemu dosť tvrdo. Ako by som porovnával Eagles a Deep purple...je to rock, ale iný... obaja DJs hrajú trance, ale iný...
-
Soviet
Darca
Hmm pozeram, ze ticketportal si slusne nadhadzuje.
Ked kukam VIP na ticketzona.eu kde stoji 50eur a ticketportal kde stoji 55eur..Pri predanych 1000 vstupenkach maju 5tis eur vo vrecku.
Ked kukam VIP na ticketzona.eu kde stoji 50eur a ticketportal kde stoji 55eur..Pri predanych 1000 vstupenkach maju 5tis eur vo vrecku.
-
Kibo
Hardcore addict
inac toto by mal byt scenar:
20.00 - 21.00 Drink Team
21.00 - 23.00 Aly & Fila
23.00 - 01.00 Michael Burian
01.00 - 04.00 Paul van Dyk
04.00 - 06.00 Lexicon Avenue - Chris Scott & Scott Bradford
06.00 - 07:25 Chris Scott & Michal Breeth
//autoeditácia príspevku ( 13 Mar 2009, 21:49 )
takze zrada, Lexicon avenue dava prave nakladacku, zamenili sa s Aly & Fila...
-
Soviet
Darca
Takze take zhrnutie vecera z mojej strany 
Prisiel som pekne hned na otvorenie a zaradil sa do radu..Tam kde davali pasky som upozornil na VIP (kedze nikde bohuzial som nevidel, ze kde je ten ich vchod) no chlapik mlady mi roztrhol listok a dal klasicky biely pasik na ruku. Hned sa mi to nezdalo (vsak som VIP), preco mam mat rovnaku farbu ako ostatok. Preistotu som si teda zobral roztrhnuty listok a siel patrat po VIP satni atd.. Hore som sa dostal a tam ma hned zdrbali, ze preco mam biely pasik. Keby som si nezobral listok, tak by som mal hovno a nie VIP.
Takze nazaciatku som sa celkom zapotil vybavovanim mojho prava
Potom to zacalo. Malo ludi, avsak stale pribudali..bral som redbull jeden za druhym (kedze cola bola zdarma) a pomaly sa rozbiehal..Milo ma prekvapil Michal Burian, ktory zahral na moje pomery perfektne..Prisiel Paul Van Dyk a vsade ludi natrieskane. Som rad, ze som mal VIP, kedze fakt na normale, to bolo ako v sardinkarni..Touto cestou teda dakujem Kibovi, kedze mi odporucil radsej investovat, ak sa chcem zabavit
Paul Van Dyk hral na jeho pomery kvalitne, ale viacej ma prekvapil Aly & Fila, ktory to fakt, ze po Paulovi roztocil..
Za tie prachy to stalo a nevahal by som a siel este aj dnes
Prisiel som pekne hned na otvorenie a zaradil sa do radu..Tam kde davali pasky som upozornil na VIP (kedze nikde bohuzial som nevidel, ze kde je ten ich vchod) no chlapik mlady mi roztrhol listok a dal klasicky biely pasik na ruku. Hned sa mi to nezdalo (vsak som VIP), preco mam mat rovnaku farbu ako ostatok. Preistotu som si teda zobral roztrhnuty listok a siel patrat po VIP satni atd.. Hore som sa dostal a tam ma hned zdrbali, ze preco mam biely pasik. Keby som si nezobral listok, tak by som mal hovno a nie VIP.
Takze nazaciatku som sa celkom zapotil vybavovanim mojho prava
Potom to zacalo. Malo ludi, avsak stale pribudali..bral som redbull jeden za druhym (kedze cola bola zdarma) a pomaly sa rozbiehal..Milo ma prekvapil Michal Burian, ktory zahral na moje pomery perfektne..Prisiel Paul Van Dyk a vsade ludi natrieskane. Som rad, ze som mal VIP, kedze fakt na normale, to bolo ako v sardinkarni..Touto cestou teda dakujem Kibovi, kedze mi odporucil radsej investovat, ak sa chcem zabavit
Za tie prachy to stalo a nevahal by som a siel este aj dnes