Najnebezpecnejsi Sport
Najnebezpecnejsi Sport
Mame tu uz kadejake temy o najeztremnejsich sportoch a podobne, ale nenaisel som o najnebezpecenjsom.
K zalozenie tejto temy ma doviedlo zopar postov o motokrose, kde niekto uviedol, ze motokros patri medzi najnebezpecnejsie sporty......co si vobec nemyslim....
Tak co si myslite vy? Ktory sport je najnebezpecnejsi?
K zalozenie tejto temy ma doviedlo zopar postov o motokrose, kde niekto uviedol, ze motokros patri medzi najnebezpecnejsie sporty......co si vobec nemyslim....
Tak co si myslite vy? Ktory sport je najnebezpecnejsi?
Rebríček je vraj takýto:
1. BASE jumping
2. Heliskiing
3. Diving
4. Cave diving
5. Bull riding
6. Surfing
7. Street Luging
8. Mountain Climbing
9. Cyclocross
10. Rafting
Nie všetky sa mi zdajú vysoko rizikové ale u mna vedie base jumping a freestyle motocross, ktorý tu nie je a mal by byť na popredných priečkách.
1. BASE jumping
2. Heliskiing
3. Diving
4. Cave diving
5. Bull riding
6. Surfing
7. Street Luging
8. Mountain Climbing
9. Cyclocross
10. Rafting
Nie všetky sa mi zdajú vysoko rizikové ale u mna vedie base jumping a freestyle motocross, ktorý tu nie je a mal by byť na popredných priečkách.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozri si TOTO, mal som na mysli extremny base jumping, kraasaSetton napísal:Base Jumping.. to sú tie skoky z nizkych stavieb? Ako napr. z bratislavského UFA skákali.. A heli-skiing ak sa nemýlim tak to sa vyveziete niekde vysoko helikoptérou a potom zlyžujete.. toto sú podľa mňa najnebezpečnejšie športy..
JJ, base jumping je pecka......paradny adrenalin tam musi byt.....raz musim vyskusat
A osobne si myslim , ze jeden z najnebezpecnejsich je aj free diving, alebo bezpristrojove potapanie, kde sa ide do extremnych hlbok bez kyslika.....tam uz to je fakt, ze risk....lebo co ja viem, priadne nasledky, teda zranenia a mozn oaj smrt sa objavia niekolko minut po vynoreni, cize potapac sa ponori, vsetko v poriadku, bez problemov vyjde nad hladinu a az vtedy po par minutach sa zisti ci bol uspesny alebo nie, no obcas sa stane ze po tych par minutach skolabuje a je mrtvy.....
Dalej si este myslim, ze ty horolezci bez istenia su extremisti....
A osobne si myslim , ze jeden z najnebezpecnejsich je aj free diving, alebo bezpristrojove potapanie, kde sa ide do extremnych hlbok bez kyslika.....tam uz to je fakt, ze risk....lebo co ja viem, priadne nasledky, teda zranenia a mozn oaj smrt sa objavia niekolko minut po vynoreni, cize potapac sa ponori, vsetko v poriadku, bez problemov vyjde nad hladinu a az vtedy po par minutach sa zisti ci bol uspesny alebo nie, no obcas sa stane ze po tych par minutach skolabuje a je mrtvy.....
Dalej si este myslim, ze ty horolezci bez istenia su extremisti....
ades napísal:kazdy sport je velmi nebezpecny, ak ho napriklad hras s debilmi, alebo nevies ako ho praktizovat pripadne mas zle vybavenie...
Ale myslim ze http://www.tjump.sk/showpage.php?page=S ... &Menu=main --na toto by som sa nedal nahovorit.
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
typujem, ze v nejakom motoristickom sporte.MP4-24 napísal:kde najviac ludi umrelo?
edi// nieco som nasiel, ale neviem ci sa na to da spolahnut:
Kód: Vybrať všetko
According to the book Boxing and Medicine (Robert Cantu (Ed.)), the most dangerous sports in America are:
* Horse racing, with 128 deaths per 100,000 participants
* Sky diving, 123
* Hang gliding, 55
* Mountaineering, 51
* Scuba diving, 11
* Motorcycling, 7
* College football, 3
* Boxing, 1.3
podla mna je dost nebezpecny wrestilng ak sa to da povazovat za sport.... potom aj to lyzovanie ja sam skacem a chu**** robim ale zatial som do extremov nesiel ale tam ked na vas padne lavina alebo spadnete na chrbat ...... a este to extremne lezenie http://www.mojevideo.sk/video/2100/dan_ ... lezec.html