Digitalna televizia Magio
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
Pokial tahas napriklad cez firefox tak ta ti ukaze niekedy vacsiu rychlost, alebo pripadne mozno mas niekde chybu v programe chod na www.dsl.sk, a skus si zmerat rychlost, a potom sem napisSmoake napísal:Fuxo nemas pravdu ja mam tiez 1024kb/s net a taham aj 180kb/s sice neviem ako je to mozne ale taham
otom sme nevedeli a oni o tom tiez nepovedali, o tej vecicke, aby som mohol pozerat rozdielne programy na viacerych TV. a k teme-ked sme si chceli dat magiotv, ako cisto len tv povedali nam, ze to nie je mozne a na nete som cital opak..hojko napísal:Urcite sa najde nieco ako router pre siet na PC. Viem, ze pre UPC/DigiTV existuje vecicka, ktora stoji cca. 8 tisic a je mozne potom pripojit viac televizorov a sledovat rozdielne programy.
Moj otec sa tiez zaujima cisto o magio , ziadny net....cize bud magio alebo je tu dalsia moznost a to Digi TV http://www.electronica.sk/digital/. ma niekto skusenosti aj s Digi TV ? ktore sa viac oplati ? a v com ?
diky vopred
..
chcem sa spytat ze ci k baliku magio sa da dat aj HBo ak nie tak za aky priplatok ?
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
s magiom sme maly strasne problemi ohladne sekania a tak asi 4-5x nam vymenili setabox a uz sme chcely odstupit od zmluvy ale tak som sa ich pital ze ci nevyskusaju tu motorolu skusily a doteraz bez chyby cize ak mate podobny problem tak tiez pitajte magiobox motorola
je este potichsie a ma tam vecsi hdd
skoda ze to ide iba na 1tv ale HD ocenujem a kraaaasny obras si nemozem vynachvalit 
urcite sa popitaj o tom lebo ta motorola doteraz ziaden sek pocas kukaknia obcas pri prepnutie ale to je jeden thats all neviem preco to nedaly skor je podla mna este potichsie a nepisti ako klasicky a 140Gb hdd teda myslim (132 volneho mam teraz) urcite spravna volba ono to hlavne robilo koli prehrievaniu a ta motorola ma viacej otvorou pre tok vzduchu co sa o klasickom nedalo povedat 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
nejakym jednoduchym sposobom nie jedine stb rozobrat vytiahnut disk a kto vie aka je tam codec alebo princip nahravania*****HERO***** napísal:daju sa nejak dostat Nahravky z magio boxa do PC ?
hej viac stb doplatit siRoQa napísal:Zdravím teraz beží reklama že je možné pozerať nezávisle od seba MAGIO na 4 rôznych TV , ako je to ? treba viac STB ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
keby bol STB bez HDD, tak by principialne nemohlo fungovat magio nie ?? ( pretacanie s5, pauznutie - ved na to sa prednostne pouziva hdd ... takisto videopozicovna - kam by sa ten film ulozil ? ? ? ...RoQa napísal:jumper : ale tam je teraz nejaky STB ktory je bez HDD a vraj dokeze zapojit viac TV , nestacil by ten ?
-
RoQa
Darca
A ako to je s tou reklamou v tv ze magio sa da pozerat na 4 TV ?
Kód: Vybrať všetko
Magio box bez pevného disku
vhodný pre existujúcich zákazníkov, ktorí chcú sledovať Magio na druhom televízore
HDMI a SCART výstupy-
nordkapp_pb
Hardcore addict
aha tak ... pre existujucich ... to bude iba formou nejakeho "rozsirovacieho modulu" ... to potom vela vysvetluje ... tento STB bude vyuzivat asi data z prveho STB, akurat umozni pristup k nim z viacerych primacov ... ja som myslel ze to ma byt nejaky novy stb, ktory pouzijes ako samostatny, preto sa mi to nezdalo (( hold nepozeram TV a ked nahodou raz za dva mesiace, tak reklamy prepinam
)) ...