bezplatná jazda v autoškole po vyhodení zo škúšky

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mito85
Star
Star

bezplatná jazda v autoškole po vyhodení zo škúšky

Príspevok od používateľa mito85 »

zdravím
viete mi poradiť že ked napr niekto nespravil autoškolu že či má nárok na jednu bezplatnú jazdu?
lebo sestra vyletela na prvej skúške pri policajtovi Tvrdom z Trnavy (kto ho pozná vie čo to je:(() no a inštruktor jej povedal že za tú jednu jazdu chce 400sk, ale viem že ja som to mal zadarmo, tak ako to je lebo som hladal aj vo vyhláškach ale nikde som to nenašiel
prosím o radu!!!
Shwollo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Shwollo »

to asi závisí od Autoškoly. U nás v LM tam, kde som robil ja, zacvakali 10 000 Sk a mohli opakovať skúšky aj viackrát a za ďalšie jazdy nič neplatili. Ale napr. v ostatných si za to cvakali.
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deco »

mito85: Tvrdy je uz v Trnave? Byval v PN,nie?
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

unas je to tak že zaplatiš vodičak ...........ja nvm kolko teraz stoji hej ale tak tresnem tých 13 000sk ..........a ked si nespravil .........tak dalši pokus ta stal 1000sk a stáááále dookola kolko krat si kcel prva jazda býva zarataná vo vodičáku ale tak možno mali akciu ak spraviš maš zdarma ja nvm to je ako pisal tu nadomnou od autoškoly
mito85
Star
Star

to neviem , to mi len sestra hovorila že v PN nechodia na skúšky piešťanský policajti ale z trnavy alebo z hlohovca, už neviem ale mám taký pocit že tvrdý je z TT, ale ide o to že kurz stál do p.. 16 tisíc plus kolok a zdravotná a ešte nespravila pri hentom debilovi (a pritom na 100% test plus údržba) a jazdila 35 minút a všetko ok (a to po tých hnusných piešťanských uličkách) a potom ju vyhodil a teraz ešte inštruktor chce dalšie lowe:(((
a ešte jedna vec na napadla: na skúšku by ju nemohol prihlásiť aj z inej autoškoly, síce u nich kurz nerobila ale by si tam urobila tú jazdu a potom by ju prihlásil...
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mito85: inak co sa tyka tvrdeho,tak to je iny k*k*t. Necha ta jazdit dokedy nespravis minimalnu chybu, raz jedneho nechal jazdit hodinu a nakoniec mu povedal,ze siel rychlostou 41 km/h v mieste kde bola predpisana 40. Alebo dalsi pripad, vyhodil chalana za to,ze neotacal hlavu za kazdu znacku a nepozeral kazdych 10 sekund do spatneho zrkadla.... a najvacsi extrem, spoluziak jazdil bez problemov,podla predpisov,proste bez chyby a na konci ked zaparkoval auto, tak mu tvrdy hovori, ze mal celu jazdu otvorene zadne dvere :!:
mito85
Star
Star

on je zakomplexovaný krpec ale nedá sa s tým niečo robiť? ja neviem nejakú sťažnosť na neho alebo nech posielajú iných nie?
ved on dokáže vyhodiť aj 3 krát po sebe!!!
Deco
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kto ho dostane ma smolu (teda pokial si neni pekna blondina s aspon trojkami kozami). Ale prednedavnom sa na neho niekto stazoval,niekto kto ma otca vo vyssej funkcii a dali si ho zavolat na kobercek. A ze odvtedy uz nechodi na jazdy,tak neviem
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

no ked ja som bol na skuskach tak to bolo tak,ze ked si nespravil skusku tak na druhy krat si musel kupit uz len novy kolok (500sk ci 1000sk) neviem presne,ale urcite nie zase plnu sumu, ale teraz tusim co je novy zakon tak mas uz len 2 moznosti na opravnu skusku a potzom asi musis zaplatit zase plnu sumu alebo ako to je, a co sa tyka policajtov , tak ja som mal stastie, ten moj policajt co bol so mnou na jazde(ktora trvala necelych 5 minut) tak cely cas len telefonoval a vobec sa mi neveneval akurat len potom ked som si k nemu dozadu prisadol (teda vymenil som sa z druhym ziakom) tak sa ma len pytal otazky(ta povinna vybava, prva pomoc, zlozenie motora, brzdy atd.), takze v poho
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Ty myslis dalsiu jazdu ako skuskovu alebo normalnu jazdu s instruktorom?

Za tu skuskovu sa plati len dalsi kolok. A za normalnu jazdu si moze instruktor vypytat kolko chce. Vacsinou sa to ale robi tak, ze zaplatis si 13 jazd a odjazdis len 12 a ak by si nahodou nespravil skusky tak mas este jednu volnu jazdu na preopakovanie pred opravnymi skuskami. Ale ked odjazdis vsetkych 13 a chces dalsiu tak musis platit navyse.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

zda sa mi, ze v novej vyhlaske vyslo, ze skusky mozes 3x opakovat (teda poplatky za kolky..) a potom musis znova prejst cely kurz (teda aj plnu cenu)
mito85
Star
Star

no na koberček ho zavolať mohli ale aj tak chodí, a oni ho nejako nekontrolujú že koľko ludí vyhodí, ved to neni normálne že dokáže vyhodiť 3 krát po sebe všetkých čo boli na skúškach!!

a myslel som akože tú preopakovaciu jazdu pred opravnými skúškami, a ešte jedna vec: tento nový zákon neplatí pre tých čo začali kurzy ešte v októbry nie?
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mito85 napísal:ved to neni normálne že dokáže vyhodiť 3 krát po sebe všetkých čo boli na skúškach!!
Tak toto ti fakt neverim :roll:
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

mito85 napísal:a myslel som akože tú preopakovaciu jazdu pred opravnými skúškami, a ešte jedna vec: tento nový zákon neplatí pre tých čo začali kurzy ešte v októbry nie?
podla mna hej, ved to by ani neplatila trebarz 50, by si mohol ist 60 a povedat "to pre mna neplati, ja robim od novembra.."
mito85
Star
Star

no kámo sestra čo bola s tými ludmi tak všetci okrem nej boli už na opráváku a nespravil nikto z nich :evil:

//autoeditácia príspevku ( 14 Feb 2009, 13:32 )
no cestný zákon platí pre všetkých ale zákon o autoškolách alebo tá vyhláška platí len pre tých čo robia autoškolu
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Akože som úplne z inej časti SR takže ho nepoznám , ale to sa fakt ešte nenašiel nikto nespokojný kto mu troška dohovorí ? omg . keby mne toto spravil tak nech si zaplatí SBS :roll: dement

to s tym že bola 40 km/h a išiel by som 41 by u mňa neobstál lebo to je povolené aj policajti čo viem majú rezervu , lebo "budíky " nikdy neukazujú presne ...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Gangy napísal:Tak toto ti fakt neverim :roll:
v Ba býval svojho času jeden fízel, mal prezývku Terminátor. Kamoška robila pred pár rokmi vodičák v aš Nucleus a vyhadzoval všetkých za prkotiny štýlu: Nedostatočne ste sa pozreli do ľavého spätného zrkadla, ďalší prosím... a podobne. Nebolo nič neobvyklé, keď vyhodil všetkých. Potom ho pristihli ako predával vietnamcom vodičáky za 15 tácov, bez kurzu, bez ničoho... tak od vtedy neviem čo je s ním... mňa už našťastie nemal.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mito85 napísal:tento nový zákon neplatí pre tých čo začali kurzy ešte v októbry nie?
Toto ma byt zly vtip alebo si ozaj taky retardovany?
mito85
Star
Star

to jej tak povedal inštruktor že ked začala po starom tak aj dokončí po starom
to že sa nevyznám v tomto jednom zákone neznamená že som retardovaný, stačí že sa vyznám v milión dalších :!:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

platí , kamarát robí teraz autoškolu tak viem . žačal tieš dávnejšie .
Napísať odpoveď