Klavesnica
Klavesnica
Idem si kupit novu klavesnicu, ale neviem aku, chcem taku co najmenej tuka, taku nejaku tichu, lebo tu co som mal, tak hrozne tukala a kazdy len nadaval
teraz mam notebook, ale idem ho vymenit za PC , tak ku nemu nejaku klavesnicu, najlepsie neco take tiche ako byva na notebookoch, neviete niekto o takom cosi. moze byt aj uplna klasika, alebo aj multimedialna.... Zaklad co musi mat, urcite ciernu farbu
dratovu chcem a USBckovu..... nema niekto skusenosti napr s logitech G11 alebo G15? aj na LOGITECH Illuminated Keyboard som sa dival. ta by ma asi najviac zaujimala....Za hociake rady dakujem, ak aj vy mate cosi take tiche, napiste ako ste s tyn spokojny
dikes PS: ak je tu vela tem o klavesniciach vazne sorry, ale to ake su tiche som nenasiel. keby to tu bolo, tak vazne pardon
http://www.hojko.com/poradte-pls-klavesnicu-t92331.html a kopa dalsich v poradni...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
mensie Razer Tarantula ?yazoo napísal:Ak chces na hranie klavesnicu tak by som zobral tu G15. V opacnom pripade ti staci asi nieco mensie, napr. ta illuminated. Pripadne este nejaku Razer Tarantula, ale na tej sa vraj (nemam potvrdene) odlepuje guma z tlacidiel.