Klavesnica

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Marcelooo
Expert
Expert

Klavesnica

Príspevok od používateľa Marcelooo »

Idem si kupit novu klavesnicu, ale neviem aku, chcem taku co najmenej tuka, taku nejaku tichu, lebo tu co som mal, tak hrozne tukala a kazdy len nadaval :D teraz mam notebook, ale idem ho vymenit za PC , tak ku nemu nejaku klavesnicu, najlepsie neco take tiche ako byva na notebookoch, neviete niekto o takom cosi. moze byt aj uplna klasika, alebo aj multimedialna.... Zaklad co musi mat, urcite ciernu farbu :D dratovu chcem a USBckovu..... nema niekto skusenosti napr s logitech G11 alebo G15? aj na LOGITECH Illuminated Keyboard som sa dival. ta by ma asi najviac zaujimala....Za hociake rady dakujem, ak aj vy mate cosi take tiche, napiste ako ste s tyn spokojny ;-) dikes PS: ak je tu vela tem o klavesniciach vazne sorry, ale to ake su tiche som nenasiel. keby to tu bolo, tak vazne pardon
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ak chces na hranie klavesnicu tak by som zobral tu G15. V opacnom pripade ti staci asi nieco mensie, napr. ta illuminated. Pripadne este nejaku Razer Tarantula, ale na tej sa vraj (nemam potvrdene) odlepuje guma z tlacidiel.
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

Yazo neklam je to super klavesnica kamos ju ma 7 mesiacov a je uplne v pohode
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Ved som napisal, ze to nemam potvrdene. Cital som to na nete...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

yazoo napísal:Ak chces na hranie klavesnicu tak by som zobral tu G15. V opacnom pripade ti staci asi nieco mensie, napr. ta illuminated. Pripadne este nejaku Razer Tarantula, ale na tej sa vraj (nemam potvrdene) odlepuje guma z tlacidiel.
mensie Razer Tarantula ? :D inak jo.. je to super klavesnica spolu s G15.. a na tarantule sa nic neodlepuje :) teda aspon po pol roku uzivania
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Mensie som myslel Logitech illuminated keyboard a nie Tarantulu. ;) Si asi zle pochopil.
Napísať odpoveď