Vytvoril som si v kóde animáciu(Storyboard), ta animácia pozostáva z posunu na X,Y súradnice Stackpanel-a(animácia je zahrnutá v metóde, ktorá ešte zmení hodnoty X,Y na aktuálne). Ide mi o to ze keď zavolám Storyboard.begin(this)(vlastne metódu, ktorá obsahuje Storyboard.begin(this)) dvakrát za sebou, nevykoná sa najprv prvá animácia a potom druhá, ale vykonajú sa súčasne, pričom ten daný stackpanel sa nepresunie najprv na pozíciu danú v prvej animácií ale rovno na pozíciu druhej animácie.
Potreboval by som vlastne nejako počkat na vykonanie prvej animácie a až následne vykonať tu druhú animáciu, lenže neviem ako
prvým nápadom bolo vykonanie nekonečnej slučky medzi týmito animáciami s kontrolovaním či prvá animácia skončila (niečo ako if(storyboard.is_finished) ..) lenže storyboard žiadnu taku metodu nemá. jedine čo má je udalosť completed (storyboard.completed) avšak neviem presne to dať dokopy aby to fakčilo, aj kedže mam skúsenosti s c++ a do udalostí sa až tak nevyznám.. pomože niekto?