Čaute,
mám partície C:, D:, E:. Na E: bol kedysi Linux a ostalo po ňom 11GB miesta, ktoré by som chcel pridať k C:.
No keď dám Merge Partitions, ponúkne mi k C: pridať iba D: a to nechcem.
Skúšal som dať E: ako Logical aj ako Primary, no k ničomu to neviedlo.
V Partition Magic sa nejak neobraciam, tak som zas nechcel skúšať hocičo.
Najskôr musíš E vymazať. Potom musíš D posunúť na koniec a zmenšiť rozšírenú partíciu (tak, aby sa to voľné miesto dostalo za C) a nakoniec to voľné miesto pridáš k tomu disku C.
chrono napísal:Najskôr musíš E vymazať. Potom musíš D posunúť na koniec a zmenšiť rozšírenú partíciu (tak, aby sa to voľné miesto dostalo za C) a nakoniec to voľné miesto pridáš k tomu disku C.
Len jeden dotaz, ja by som to nerobil v Partition magicu, lae v Acronis Disk 10. TOto presne som robil v partiitone a poskodil mi particie. To site sa stalo kamosovi, ze mu zmazal particie, no data nechal, len disk bol necitatelny...
Dalo zabrat ho obnovit!
Určite sa nájde kopec ľudí, čo má rovnakú skúsenosť s Acronis Disk. Ja som kedysi používal PM na podobné spájanie/rozdeľovanie partícií dosť často a nikdy som s tým nemal problém (ale aj tak by som to robil po jednotlivých krokoch a nie celé naraz; bude to trvať o niečo dlhšie, ale v prípade problémov sa to jednoduchšie opravuje).