Ono sa to vysiela vramci reklamy na opticku siet T-Comu, cize naraz 4 TV su iba pre optiku, pochybujem, ze by to zvladlo DSL pri nejakej normalnej kvalite. imho
No ked chces pozerat rozdielne programy na dvoch TV tak ano potrebujes dva magioboxy, a pokial sa bude na oboch pozerat tak mozes pozerat len jeden program, ak na druhom boxe budu pozerat jeden program a druhy nahravat tak na druhom boxe si neskrtnes
pravdepodobne dojde do vaseho domu technik zmerat signal pokial tam nemate optiku aj koly nam musel dojst namerat a bolo vpohode
ja mam s magiom len vynikajuce skusenosti ze to raz za cas sekne na 1s to je vpohode ale ten obraz popi.i ) + nahravanie a teraz uz aj nahravanie cez web
a dalsia vec ta brzda na infolinke sa ma ani nepytala ci nechcem ten fotak co sa da zobrat za nizsiu cenu , chcel som vyuzit ten benefit pri objednani cez net 108 sk na mesiac na filmy , co im ma teraz naspat volat ze co s tym ? ja som cakal prve technika ... lebo preto som tam aj volal ci sa mi da zriadit magio , a ona hned vsetko poobiednavala ...
//autoeditácia príspevku ( 26 Feb 2009, 19:32 )
no uz to prislo btw. na co je ten usb vstup na magioboxe ?? ktory je lepsi ? tn motorolla ? alebo ten druhy ?
Inac ked si to zoberiem, pre mna je Magio snad to najlepsie co je na trhu, s hdd a moznostu stopovania / nahravania je super.
Mna by skor zaujimalo, aky internet si k tomu zobral, lebo teraz zacali ponukat nieco o rychlosti fibernetu. Ak uz magio mate, musite ale pockat do vyprsania zmluvy.