PLS HELP S HORU
PLS HELP S HORU
prosim mam hru spider-man web of shadows mam nadupany PC idemi mi GTA 4 bez sekania na plne aj ine hry . Ale tento spajdrmen mi trha obraz dakedy to lagne ked idem po meste a seka preco ? mam nove ovladace vsetko postahovane na kartu na windows a itak to seka 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
to kvoli kazdej hre co ti trosku lagne vytvoris novu temu ? napis aky to je ten "nadupany" pc aby sa dalo posudit co v skutocnosti u teba znamena nadupany pc...a to ze ti ide gta na plne neznamena ze ti pojde vsetko na full 
ps: len pre zaujimavost napis kolko mas rokov
som zvedavy clovek...

vies ja si pod slovom "nadupany" pc predstavujem minimalne i7, 2x GTX295, 8GB ram...a co ty ?
ps: len pre zaujimavost napis kolko mas rokov
- no ale nebolo by od veci napisat aku mas tu zostavu...takto ti asi tazko niekto pomozesp1ri_t napísal:ta rokov mam maloa iba sa pita mci dakto nevem co s tym bo to neni prijmene takto hrat ves
vies ja si pod slovom "nadupany" pc predstavujem minimalne i7, 2x GTX295, 8GB ram...a co ty ?
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
Ty vole...
Z hlboka dýcham
http://www.hojko.com/pravidla-fora-cita ... t6559.html
avšak myslím že nepochopíš moju podstatu a preto ti poviem prečo som ti odporučil pravidlá prečítať. Ide o tvoj názov témy. Je neprípustný. Témy s názvom podobné tvojmu sa bez debaty zvyknú zamknúť a hádzať do koša...