najlepsie slovenske pesnicky.
najlepsie slovenske pesnicky.
Ktore su podla vas najlepsie slovenske pesnicky. napise interpreta s nazov pesnicky. Mozu to byt aj starsie. dakujem
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
Iron-Eddie
Light Professional
-
Thrash/Death
Star
Ako Kontrafakt to ano, ale mne Elan pripada tak, ze vyuziva vsetky mozne klise, ktore sa v love songoch daju vyuzit. Socializmus nemam rad a tato kapela ho pre mna stelesnuje a mozu sa hrat na rockerov kolko chcu. Omnoho viac sa mi paci napriklad Tublatanka. Ale hadat sa nejdem, keby si napisal iba niektore pesnicky od nich, tak by som ani neprovokoval, ale komplet...to mi uz nedalo. Ked tak mozeme doriesit cez SSades napísal:gothar: co mas proti elanu? niekolko generacii na nom bolo odchovanych, asi nebudem jediny, komu sa tie pesnicky asociuju s prijemnymi udalostami atd. a urcite su to pesnicky krajsie, ako napriklad spomenuty kontrafakt
PS: prijemne spomienky mozem mat aj na zvucku z televiznych novin, to uz nie je o tom, ci je ta pesnicka dobra
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
moje oblubene SVK songy:
100 múch - Kupil som si Rhodes
Soundphreakers - Just feat. Dada
Noisecut - Úlomky
Noisecut - Vesmírna cesta
Puding pani Elvisovej - Redlight
The Uniques - Get Your Points
YouCoco - Doctor --- podla mna je toto skvla skupina
Richard Muller --- od neho je tazke napisat 1 track
This is kevin - To pasteur --- podla mna najlepsia SVK skupina
Turbo boost - Mesto
Veneer --- tiez asi vsetko
keby niekto mal zaujem mozem poslat, staci dat vedet, alebo treba pouzit myspace, tam by malo byt vsetko
enjoy SVK music, neni az taka zla, ako sa zda
100 múch - Kupil som si Rhodes
Soundphreakers - Just feat. Dada
Noisecut - Úlomky
Noisecut - Vesmírna cesta
Puding pani Elvisovej - Redlight
The Uniques - Get Your Points
YouCoco - Doctor --- podla mna je toto skvla skupina
Richard Muller --- od neho je tazke napisat 1 track
This is kevin - To pasteur --- podla mna najlepsia SVK skupina
Turbo boost - Mesto
Veneer --- tiez asi vsetko
keby niekto mal zaujem mozem poslat, staci dat vedet, alebo treba pouzit myspace, tam by malo byt vsetko
enjoy SVK music, neni az taka zla, ako sa zda
ani ja sa nejdem hadat ani provokovat nechcem, ale s jednym suhlasit nemozem a to su klise. imho texty, ktore pisal filan su specificke prave svojim obsahom a pouzitymi metaforami. podobne peteraj ked pisal pre zbirku (tiez genialne pesnicky)GothaR napísal:Ako Kontrafakt to ano, ale mne Elan pripada tak, ze vyuziva vsetky mozne klise, ktore sa v love songoch daju vyuzit. Socializmus nemam rad a tato kapela ho pre mna stelesnuje a mozu sa hrat na rockerov kolko chcu. Omnoho viac sa mi paci napriklad Tublatanka. Ale hadat sa nejdem, keby si napisal iba niektore pesnicky od nich, tak by som ani neprovokoval, ale komplet...to mi uz nedalo. Ked tak mozeme doriesit cez SS
PS: prijemne spomienky mozem mat aj na zvucku z televiznych novin, to uz nie je o tom, ci je ta pesnicka dobra
-
mirak2
Hardcore addict
vyrobeny pre mna? http://www.pluska.sk/soubiznis/2009/02/ ... a-sud.htmlSSemteXX napísal:Desmod-Vyrobená pre mna
aby som nebol OT: mam rad pesnicky od Tubly...cim starsie tym lepsie
-
johnykilla
Light Star
- Kontaktovať používateľa: