reklamácia notebooku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

reklamácia notebooku

Príspevok od používateľa vikko78 »

zdravím všetkých..idem reklamovať svoj ntb, lenže tam mam kopu crack. softwaru....to mam všetko odinstalovat? alebo to je jedno...čo vy na to?
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Je to jedno, ci to tam nechas alebo si vsetko zalohujes alebo vsetko zmazes. Inak ja by som tam nenechal nic, aby sa mi cudzi ludia nehrabali v mojich veciach. :wink:
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

tak osobé veci samozrejme, že zálohujem...ide o to, že nemám problem s OS ani so soft., ale mi jednoducho prestávajú fungovať tlačidla na klavesnici...teraz mam ext. klavesnicu a je to v poho, takže tam bude len nejaká mech.porucha, tak dúfam, že mi do systému nepolezú...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ja keď som šiel reklamovať nb na ktorom bolo kopec nelegálneho sw (legálne som tam mal len win, linux a nejaké programy, ale plno filmov, hudby a cracknutého softu) tak mi v predajni dali podísať papier kde sa písalo že som si vedomý že mi môže byť disk sformátovaný ak sa objaví na ňom niečo nelegálne. Zálohy som si porobil iba toho najdôležitejšieho (veci do školy a práce) a systémy zahesloval. Z opravy sa mi vrátil so všetkým čo som v ňom mal, myslím že ľudia v servise majú dosť inej práce ako sa hrabať ľuďom v kompe
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No vies, niektori mechanici v opravovnach hned prvu vec co urobia ked im donesu nb alebo pc je, ze vyberu hdd a sup ho do druheho pc a uz prezereju data na hdd. :)
Par takych extremistov poznam. :D
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

no uvidíme....díky....
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Poznam dvoch mechanikov ktory denne robia niekolko PC a nad nejakym prezeranim HDD sa uz nepozastavuju, maju tie data na haku, a hned prve co urobia ak idu PC ozivovat je format celeho disku.
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Pokial ide o HW chybu a nie problem, ze ste si napr. zasrali PC virmi, doporucujem si disk vybrat von. Podpise sa akurat papier, ze HDD nieje sucastou masiny a nieje problem s datami.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

tak moment....to ho mam rozšrobovat, zobrat disk a ísť reklamovať? a to mi nepadá reklamacia?
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

To nie, cely notebook tam pekne krasne zober.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Juicy napísal:Poznam dvoch mechanikov ktory denne robia niekolko PC a nad nejakym prezeranim HDD sa uz nepozastavuju, maju tie data na haku, a hned prve co urobia ak idu PC ozivovat je format celeho disku.
tak tí mechanici sú fakt trieda. Konkrétne ja keď som ho reklamoval tak to preto, že mi zhasínalo osvetlenie lcd panela keď som otvoril nb v uhle viac ako 30°. Je to dosť málo, takže sa nedal používať, keďže bežne potrebujem mať otvorený viac ako 90 stupňov. A kôli tomu že sa tam odpálil nejaký kontakt alebo čo by mali formátovať disk? To by ani moju mamu nenapadlo čo má problém zapnúť kalkulačku.
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

audiotrack napísal:tak tí mechanici sú fakt trieda. Konkrétne ja keď som ho reklamoval tak to preto, že mi zhasínalo osvetlenie lcd panela keď som otvoril nb v uhle viac ako 30°. Je to dosť málo, takže sa nedal používať, keďže bežne potrebujem mať otvorený viac ako 90 stupňov. A kôli tomu že sa tam odpálil nejaký kontakt alebo čo by mali formátovať disk? To by ani moju mamu nenapadlo čo má problém zapnúť kalkulačku.
audiotrack vidno ze asi necitas celu temu, on pisal presne toto:
zdravím všetkých..idem reklamovať svoj ntb, lenže tam mam kopu crack. softwaru....to mam všetko odinstalovat? alebo to je jedno...čo vy na to?
je potrebne rozlisovat SW chybu a HW chybu ;)
pri HW chybe technici iba skontroluju nastavenia vo Windowse, a dalej pracuju mimo HDD
pri SW chybe ak to nie je nejaka prkotina (napr aktualizacie nod) tak disk sformatuju a robi sa PC od podlahy
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Moznost je zobrat si srubovak a disk si vybrat pred nimi. Nieje to ziadna veda, 2 srubky, odklopit dekel, potiahnut za usko a disk je von.

Disk by som nenechaval kazdopadne vobec, pokial to nieje SW vada.
vikko78
Medium Professional
Medium Professional

tak hotovo......samozrejme format disku a nahodenie noveho OS, chybu klaves sposobovala zak. doska, vymenili mi aj procesor a dali novú klavesnicu. lenže: pred reklamaciou sa mi teploty v záťaži (napr. convert videa) pohybovali okolo 65 stupňov a teraz mi skáču až na 75 -78 stupňov a poviem viam, že ventilátor ide na roztrhnutie.....čo sa týka stability tak v poho..žiadny restart, blue screeen a pod......ide mi o tú hlučnost a teploty....mam tam zasa ísť aj ked ntb ide bez poruchy?
Napísať odpoveď