//tomase:
Ake mate auto?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
tak uz je konecne nova hracka doma
jedna sa konkretne o Nissan Primera GT rocnik 1998
motor SR20DE, vykon 110kW pri 6100 ot
krutiaci moment 181 Nm pri 4800 ot
maximalka podla TP 218 km/h
zatial som s nou presiel necelych 900 km, ale je to super povozenicko
samozrejme ako pri kazdej jazdenke, aj tato ma dake chyby, ale s tym som pri kupe ratal...
//: uz umreli dve hlinene prasiatka a tretie ide v najblizsich dnoch na porazku

jedna sa konkretne o Nissan Primera GT rocnik 1998
motor SR20DE, vykon 110kW pri 6100 ot
krutiaci moment 181 Nm pri 4800 ot
maximalka podla TP 218 km/h
zatial som s nou presiel necelych 900 km, ale je to super povozenicko
samozrejme ako pri kazdej jazdenke, aj tato ma dake chyby, ale s tym som pri kupe ratal...
//: uz umreli dve hlinene prasiatka a tretie ide v najblizsich dnoch na porazku
-
Bolldar
Medium Expert
Po 10 letech vypadají mnohá auta dobře.. horší je to po 20-ti letechbrm napísal:Jedno z mála áut, ktoré aj po 10r vyzerá dobre.. dal by som si povedať.. ale skôr by som bral to čierne vedľa..
BTW: po 10letech už máš mnohé oktávky a skoro i fabie
Jinak já auto nemám, ale rodiče Fabia 1,4MPI; Forman a donedávna Škoda 1203
-
RATZINGER666
Darca
s foliami bude problem vzdy lebo do technicaku ti ich nezapisu... kamarat to riesil tak ze si nechal auto prihlasit v cechach kde su folie vpredu povolene... ale inak ak si das dozadu uplne cierne a dopredu len trochu pritmavene tak to nevyzera az tak napadne a policajtom mozes tvrdit ze su tam od vyroby... samozrejme si tie predne nemozes nechat oznacit kodom... ak mas nejakeho znameho tak ti to spravi bez tych nalepiek... inak co viem tak kvoli foliam ani kvoli kolam policajti nerobia problemy a nejak to nekontroluju ale problem mozes mat pri stk kde sa to da riesit obalkovou metodou
ale co je horsie problemy sa mozu vyskytnut pri poistnych udalostiach ked ti to bude pri prehliadke napriklad po havarii zistene...
a aby som nebol OT tak ja mam Mazdu 323F BA s drobnymi upravami ako sportove tlmice + pruziny -40mm, sportovy filter, sportove vyfukove potrubie + koncovka, kola 17" x8,5 s pneu 205x40 a coskoro pribudnu aj 180mm pridavne dialkove svetla PIAA
a aby som nebol OT tak ja mam Mazdu 323F BA s drobnymi upravami ako sportove tlmice + pruziny -40mm, sportovy filter, sportove vyfukove potrubie + koncovka, kola 17" x8,5 s pneu 205x40 a coskoro pribudnu aj 180mm pridavne dialkove svetla PIAA
jatmz: ja by som to odhadol na spinac ktory mas v zamku
ratzinger: jeden moj kamos ma folie na vsetkych oknach na 70% zatmavene...ak chyti kontrolu tak uz z daleka dava dole okno a vytiahne ho az po kontrole, na STK to iresi podobne ze ide so stiahnutymi oknami a zatial problem nemal...ale myslis si ze by priemerna firma nemala problem ti ich ani protizakonne namontovat??? pretoze potom by isli sami proti sebe nie?
ratzinger: jeden moj kamos ma folie na vsetkych oknach na 70% zatmavene...ak chyti kontrolu tak uz z daleka dava dole okno a vytiahne ho az po kontrole, na STK to iresi podobne ze ide so stiahnutymi oknami a zatial problem nemal...ale myslis si ze by priemerna firma nemala problem ti ich ani protizakonne namontovat??? pretoze potom by isli sami proti sebe nie?
senzor zatvorenych dvery ako taky klasicky nie jeShark NX napísal:Pohladaj senzor zatvorenych dveri a skus ho manualne stlacit.
ale ma snimac priamo v zamkovom mechanizme ... co by dost nastvalo ak je prave to pokaslane.
Juicy, nahodou manual v sk, cz, popripade po anglicky nevies splasit? stacila by dvojstrana s poistkovym panelom ... bohuzial ja mam knihu len v nemcine a s tym si nepomozem
-
hojko
Site Admin
Juicy: Nijak, ked ti to niekto na policii nevybavi, tak mas smolu.
RATZINGER666: Nekecaj, mozes mat ake chces tmave folie vzadu a vpredu len slabe, aj tak bude vidiet, ze tam tie folie su a to aj za predpokladu, ze mas tonovane okna. Jednoducho to je vidiet. A tvrdit, ze su tam folie od vyroby, tak to je smiesne, pretoze od vyroby sa davaju tonovane skla, ci si videl uz aj folie bezne na autach??? Kazdopadne to nie je ziadny argument, ze tie folie by tam boli od vyroby. A ver tomu, ze kvoli foliam robia problemy, ved uz zobrali 2x technicak za posledneho polroka.
RATZINGER666: Nekecaj, mozes mat ake chces tmave folie vzadu a vpredu len slabe, aj tak bude vidiet, ze tam tie folie su a to aj za predpokladu, ze mas tonovane okna. Jednoducho to je vidiet. A tvrdit, ze su tam folie od vyroby, tak to je smiesne, pretoze od vyroby sa davaju tonovane skla, ci si videl uz aj folie bezne na autach??? Kazdopadne to nie je ziadny argument, ze tie folie by tam boli od vyroby. A ver tomu, ze kvoli foliam robia problemy, ved uz zobrali 2x technicak za posledneho polroka.
jatmz: viem ze Audiny maju v zamku dveri spinac ktory je zatlaceny ak su dvere zatvorene a je uvolneni ak su dvere otvorene, vecsinou ma tvar maleho cervika a casto sa opotrebenim zosucha alebo zlomi...v servise ti to poriesia tak ze ti vymenia cely mechanizmus zamku co stoji niekolko desiatok € ale je riesenie ze si kupis iba ten spinac aod nejakej ceskej firmy myslim a vymenis si stareho cervika za noveho
Je to vec tak do 5€ a ked si malinko technicky zdatny tak si to spravis aj sam v pohode...
Chces manual na Audinu?
hojko/ratzinger: a nepomohol by argument ze mas auto zo zahranicia kde to v predpisoch nie je zakazane mat zatmavene skla? Ved nielen foliami sa daju skla zatmavit...
Chces manual na Audinu?
hojko/ratzinger: a nepomohol by argument ze mas auto zo zahranicia kde to v predpisoch nie je zakazane mat zatmavene skla? Ved nielen foliami sa daju skla zatmavit...
-
RATZINGER666
Darca
juicy: samozrejme aj to je jedno z tych rozumnejsich rieseni... a myslim si ze ak za to niekomu zaplatis tak ti tie folie nalepi aj na vyfuk 
hojko: tak to bolo myslene ze mozes tvrdit ze mas skla tonovane od vyroby a to samozrejme az po tom ako by ta po vsetkych uhybnych manevroch obvinili z toho ze mas folie... topiaci sa aj slamky chyta... alebo si myslis ze su schopni rozlisit medzi tonovanymi sklami a foliami? este k tomu ked nie su oznacene... okrem toho neviem odkial si a akych policajtov stretavas ale co maju znami folie aj co mi moj mechanik vravel tak od nich este nikdy nikto nepytal papiere od folii a tak isto nerobili problemi ani kvoli kolam... inak ja to idem riesit rovnako ze si dam dopredu bledsie a ak budem mat kvoli tomu pruser tak si na teba spomeniem
/ juicy: nepomoze pretoze ty si povinny auto po prevoze dat do takeho stavu aby vyhovovalo vyhlaske... napriklad kedysi si musel v aute menit ziarovky po dovoze z francuzska lebo oni tak mohli mat alebo mali predpisane zlte ziarovky
jedine ze by bolo stale prihlasene v zahranici...
hojko: tak to bolo myslene ze mozes tvrdit ze mas skla tonovane od vyroby a to samozrejme az po tom ako by ta po vsetkych uhybnych manevroch obvinili z toho ze mas folie... topiaci sa aj slamky chyta... alebo si myslis ze su schopni rozlisit medzi tonovanymi sklami a foliami? este k tomu ked nie su oznacene... okrem toho neviem odkial si a akych policajtov stretavas ale co maju znami folie aj co mi moj mechanik vravel tak od nich este nikdy nikto nepytal papiere od folii a tak isto nerobili problemi ani kvoli kolam... inak ja to idem riesit rovnako ze si dam dopredu bledsie a ak budem mat kvoli tomu pruser tak si na teba spomeniem
/ juicy: nepomoze pretoze ty si povinny auto po prevoze dat do takeho stavu aby vyhovovalo vyhlaske... napriklad kedysi si musel v aute menit ziarovky po dovoze z francuzska lebo oni tak mohli mat alebo mali predpisane zlte ziarovky