Half Life 2
KoCi: medzi HL1 a HL2 je rozdiel 6 rokov (1998-2004), takze 3ka by mala byt v roku 2010. Po HL1 vysli tiez 3 datadisky( wiki ), takze mozeme verit, ze 3ka tu bude o 2 roky 
Inak uz je aj screen z 3ky
//loool, ved to je fake, netusil som, ze to niekoho moze zmiast
//loool, ved to je fake, netusil som, ze to niekoho moze zmiast
-
Miley Cyrus
Light Star
Half Life 2
podla screenu trojka vyzera dobre, ale vsetci predsa vieme ze screeny zviknu velmi prehanatGothaR napísal:KoCi: medzi HL1 a HL2 je rozdiel 6 rokov (1998-2004), takze 3ka by mala byt v roku 2010. Po HL1 vysli tiez 3 datadisky( wiki ), takze mozeme verit, ze 3ka tu bude o 2 roky
Gothar: HL1 mal dva datadisky - Blue Shift a Opposing Force, ktore vytvoril Gearbox a nie VALVe
... Takze budto uz maju trojku nejaky cas rozrobenu (a aj preto im uvadzanie epizod trva a trva a trva, ako dlhotrvajuca svieza chut winterfresh), alebo si na HL3 pockame az to budu hrat nase odrastene deti 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Kto chce drtit HL2 a nechce sa mu cakat na EP3, tak si moze sosnut a zadrtit nejake mody 
ja ich mam slusny pocet a az sa nestacim cudovat, kolko ich je na nete.
Z najlepsich spomeniem napr. Minerva: Metastasis a Get A Life
viac najdete napr. na moddb.com, ale tam su v zozname aj mody, ktore su este beta, alebo unreleased, tak sa tym treba dlhsie prehrabovat.
ja ich mam slusny pocet a az sa nestacim cudovat, kolko ich je na nete.
Z najlepsich spomeniem napr. Minerva: Metastasis a Get A Life
viac najdete napr. na moddb.com, ale tam su v zozname aj mody, ktore su este beta, alebo unreleased, tak sa tym treba dlhsie prehrabovat.
Datadisky su 3, treti vysiel iba na PS2, prave preto som tam dal link na wiki. Ale beriem, ze ich nerobili Valve, no podla mna je mozne, ze Valve po uspechu 2ky mozu mat pokojne viac timov a jeden sa v pozadi venuje priprave HL3, zatialco druhy vyraba epizody pre HL2.KoCi napísal:Gothar: HL1 mal dva datadisky - Blue Shift a Opposing Force, ktore vytvoril Gearbox a nie VALVe... Takze budto uz maju trojku nejaky cas rozrobenu (a aj preto im uvadzanie epizod trva a trva a trva, ako dlhotrvajuca svieza chut winterfresh), alebo si na HL3 pockame az to budu hrat nase odrastene deti
//KoCi: presne tak, pribeh ma laka najviac
Prave kvoli tomu som si nakoniec kupil orange box - mal som chut na FPS, tak som si stiahol Serious Sam 2, ale pocas hrania som stale myslel na HL2 a na to, ako je prepracovany a nie je to iba bezducha strielacka, takze som tak v 1/3 hry serious sam zmazal a zacal znova hrat HL2
Mek - modom som nikdy nevenoval nejaku pozornost, nakolko mam mierne pochybnosti, ci komunita dokaze spravit aj pribehovo zdatny doplnok, alebo ide len o nove prostredie pre akciu. Ja totiz nemam hlad po akcii v prostredi HL, mna zaujima hlavne to co nasleduje po neoblubenej hlaske "To be continued" - teda pribeh.
Alebo sa mylim, a tieto mody dokazu pekne doplnat uz znamy pribeh, putavou formou, a nekoliduju so znamymi faktami?
Gothar - nj tak o Decay som nevedel
Alebo sa mylim, a tieto mody dokazu pekne doplnat uz znamy pribeh, putavou formou, a nekoliduju so znamymi faktami?
Gothar - nj tak o Decay som nevedel
jedna vec, HL2 epizody EP1, EP2 a nasledujuce EP3 vyvojar VALVE uz nazyva "half-life 3"... len rozkuskovane (vyprava sa, ze EP3 zakonci pribeh HL2 a epizod, takze to isto bude fasa, nech tam daju nejakeho posledneho sefa), ci vsak vznikne dalsie half life, tzv. "half life 4" osobitne od HL2, su len spekulacie. 
ono vlastne HL2 malo jakz takz z polovice zakonceny pribeh... ani v casoch HL1 sa potom nevedelo ci Gordon skocil do toho portalu co mu poskytol gman na konci hry. VALVE aby nenechalo hracov cakat an dalsie half life od HL2, skusilo prejst na epizodicke vydavanie HL, co sa pravdepodobne nazyva "half life 3".
suhlasim s KoCi, najlepsi je originalny pribeh. ked uz naozaj nie je co hrat tak pustim serious sam
ono vlastne HL2 malo jakz takz z polovice zakonceny pribeh... ani v casoch HL1 sa potom nevedelo ci Gordon skocil do toho portalu co mu poskytol gman na konci hry. VALVE aby nenechalo hracov cakat an dalsie half life od HL2, skusilo prejst na epizodicke vydavanie HL, co sa pravdepodobne nazyva "half life 3".
suhlasim s KoCi, najlepsi je originalny pribeh. ked uz naozaj nie je co hrat tak pustim serious sam
-
prask
Light Professional
co sa tyka modov tak jediny ktory ma oslovil tak ze nanho uz strasne dlho cakam je Black Mesa http://www.blackmesasource.com/
je to prerabka HL1 do source enginu HL2. keby to vyslo tak si prejdem komplet vsetky half-life za sebou.
no s tym modom to vizera fseliako. na ich oficialnom fore dokonca pisu ze z toho ani nic nebude.
je to prerabka HL1 do source enginu HL2. keby to vyslo tak si prejdem komplet vsetky half-life za sebou.
no s tym modom to vizera fseliako. na ich oficialnom fore dokonca pisu ze z toho ani nic nebude.
nj jedine, kvoli comu som nesiel do HL:Source, je prave to, ze su stale povodne textury a modely. Prakticky jediny rozdiel je v pouzitom HUD, a mooozno fyzike (tym ze to bezi na source engine) .. Ale ten zamer previest pribeh HL1 do Source, vratane novych modelov a textur, sa mi pozdava.
je to stare jak prasa, ale pre osviezenie pribehu HL1 + HL2 postaci:
je to stare jak prasa, ale pre osviezenie pribehu HL1 + HL2 postaci:
-
Mek
Addict
Minerva:Metastasis aj Get A Life su uplne ine pribehy rozpravane od zaciatku do sameho konca. Ziadne "to be continued"KoCi napísal:Mek - modom som nikdy nevenoval nejaku pozornost, nakolko mam mierne pochybnosti, ci komunita dokaze spravit aj pribehovo zdatny doplnok, alebo ide len o nove prostredie pre akciu. Ja totiz nemam hlad po akcii v prostredi HL, mna zaujima hlavne to co nasleduje po neoblubenej hlaske "To be continued" - teda pribeh.
Minerva je tak na par hodin hrania, ale s Get A Life som sa babral po troskach dva tyzdne
-
Paress
Amateur
v half life 1 si do toho portalu musel skocit, aby si ukoncil hru...dal ti na vyber..smrt, alebo portal + dalsia praca pre neho /G-mana/...G-man je len mala postava...dalej G-man hovori, ze odporucil tvoje sluzby /Freemana/ svojim zamestnavatelom...hned ako si presiel Half-Life 1, musel si si vsimnut, ze to nie je ucelena hra a pokracovanie je iste...a hlavne, ked si skocil do portalu, tak ti napisal ze subjekt Freeman caka na buduce vyuzitie...v half-life 1 je pribeh asi na 15 %inflater napísal:jedna vec, HL2 epizody EP1, EP2 a nasledujuce EP3 vyvojar VALVE uz nazyva "half-life 3"... len rozkuskovane (vyprava sa, ze EP3 zakonci pribeh HL2 a epizod, takze to isto bude fasa, nech tam daju nejakeho posledneho sefa), ci vsak vznikne dalsie half life, tzv. "half life 4" osobitne od HL2, su len spekulacie.
HL2 epi 3 by mala vyjst v roku 2010...alebo koncom 2009...ale skor to vidim na 2010...nakolko vydali Left 4 dead, a nie je u nich zvykom predstavovat vela projektov naraz...pribeh ozrejmeny asi na 35%...stale nie je kopu vyriesenych otazok...opat rovnako ako v HL1 poznas len sucasny pribeh...a aj to nie uplny...nevies kto je v pozadi, nevies, co presne sa stalo, kym si bol /Freeman/ v tom casovom tuneli, nevies nic skoro o sedemhodinovej vojne, atd...je to prilis malo, aby sa to vyriesilo v tretom datadisku...a ani si neviem teraz predstavit, o com bude epi 3, lebo len samotne cistenie Zeme od Combine by bola trochu nuda..
dalej, Half Life 3 bolo oznamene niekolko mesiacov dozadu, sice nie oficialne, ale Valve sa "prerieklo" tak ako s Portalom 2...nepovazujem to za prerieknutie...skor ako poznam Valve, tak su vo vsetkom specificky, a toto je ich specificky sposob oznamovania hier....
o tom by som sa nebal valve ma urcite este nejake eso v rukave nejaky zvrat urco bude btw som cital taku teroriu ze gordon by mohol byt gm v buducnosti ako podla pismen GfreeMan ked sa pozriete na rysy tvare tak by to mohla byt skutocnost mozno ze to je prvoplanany namot od valve niektore veci co gman povedal tomu nasvedcuju ine to zas vyvracaju
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Re: Half Life 2
Stiahol som si cinematic mod pre HL2 no ked ho spustím nemám tam savy z hry, je možné aby som tam savy vložil z pôvodnej hry?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: Half Life 2
Ak vie niekto o MOMENTÁLNE funkčnej češtine tak sem odte link. Staré už bohužiaľ nefungujú.