Rozdelnie hardisku-posledný príspevok(dnes 18:05)
Rozdelnie hardisku-posledný príspevok(dnes 18:05)
Prosím vás poradí a pomôže mi niekto ako mám rozdeliť svoj hardisk?ďakujem.alebo aspon nejaký návod kde by som našiel
//no ja mám už nainštalovaný a viem že sa to dá..hh okej idem pozrieť ešte raz už som haldal ale nič nenašiel
//no ja mám už nainštalovaný a viem že sa to dá..hh okej idem pozrieť ešte raz už som haldal ale nič nenašiel
-
Mosko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
viem ze sa to da aj ked uz mas nainsatlovany napr winodws ale ja som zatial rozdeloval disk iba pri instalacii winowsu a myslim ze navod na rozdelenie disku je aj tu (myslim ked uz mas naisntalovany windows) alebo to bolo na spojenie ?? neviem skus pohladat
a pri instalacii winodwsu si myslim ze nieje ziadna dylema rozdelit disk !
ci ?
a pri instalacii winodwsu si myslim ze nieje ziadna dylema rozdelit disk !
ci ?
-
martin0134
Medium Star
Re: Rozdelnie hardisku
stiahni si program Partition Magic a mozes rozdelovat16Pedro napísal:Prosím vás poradí a pomôže mi niekto ako mám rozdeliť svoj hardisk?ďakujem.alebo aspon nejaký návod kde by som našiel
ked sa dostanes k menu, kde si vyberas disk na instalaciu, tak zmazes oddiel, ktory tam mas, nasledne das vytvorit particiu, zvolis velkost, aku jej chces pridelit a potvrdis..potom to iste spravis so zvyskom nealokovaneho miesta (uz mozes daj aj plnu velkost)..potom uz len zvolis, na ktoru particiu chces instalovat windows a instalacia pokracuje klasickym sposobom dalej..
A chcem sa opýtať teraz na presný opak.
Mám jeden disk rozdelený na dve časti. Disk mám ako externý napojený cez USB (neslúži ako systémový iba čisto ako záložný)
A chcel by som tie dve časti spojiť do kopy bez nutnosti formátovania.
Program Acronis Disk Director si s tým nevie rady.
Poradíte?
Dakujem
Mám jeden disk rozdelený na dve časti. Disk mám ako externý napojený cez USB (neslúži ako systémový iba čisto ako záložný)
A chcel by som tie dve časti spojiť do kopy bez nutnosti formátovania.
Program Acronis Disk Director si s tým nevie rady.
Poradíte?
Dakujem