O mesiac ma moj syn narodeniny a chcem mu kupit nejaky vrtulnik na dialkove ovladanie. Sice vzdy hovoril, ze chce auto, ale prisiel mi mail s vyhodnou ponukou z leopardu, takze som si povedal, ze vrtulnik bude lepsie prekvapenie. Trochu som to studoval a neviem ktory vybrat. Tie kanaly a technicke veci mi nic nehovoria, tak sa obraciam na vas. Momentalne sa rozhodujem medzi tym Mini Mosquito a Sky Scout Mario. Ten mario mi pride odolnejsi. V com je vyhoda radioveho a IR ovladaca? Newsletter co mi prisiel je dole.
nj aj ja odporucam pi***** pre 13rocneho je to ok aj tak to zachvilu rozbije
ja mam 15 a som stym santil cele dni najlepsie ked vonku fukalo a isiel som s nim tam
A prave polystyrenovy vydrzi najviac. Odporucam prejst si tu temu, na ktoru som dal link vyssie, tam sa to rozoberalo a chalani si tam aj nejake vrtulniky vybrali a su s nimi spokojni. Odolne, lacne a zabavne. Ked sa mu to bude pacit, tak potom je vhodne investovat do niecoho vacsieho.
Urcite nekupuj z leopard.sk, presne to iste co maju oni najdes na dealextreme.com ovela lacnejsie (aj leopard samotny berie tovar od nich) a ak ma syn narodeniny uz o mesiac tak je najvyssi cas to objednat.
Ak budes chciet nieco objednat z dealextreme a nemas paypal tak sa mi ozvi.
polysterenovy fakt vydrzi veelmo vela plastovy sa hned rozbyje kryt a je to v p**i kamarat mal vrtulnik za 7000sk a vydrzal mu ledva 2mesiace co ho hned rozbyl a navyse s vacsimi vrtulnikmi sa da lietat len vonku bo v nutry to hned o nieco zavadi alebo tak lebo je to citlive jak svina ale pokial to chce tvoj syn na lietanie vonku na luke tak asi je lepsi ten plastak ale to uz potom pozerat okolo ako som spominal 7-8tisic SK ale myslim ze ten pi***** je skvely pre 13 rocneho akurat sa snim neda lietat vonku
Na to aby s vrtulnikom mohol lietat aj vonku zan bude musiet dat ovela vyssiu sumu, pricom vzhladom ku veku jeho syna to bude asi zbytocne.
Ja mam plastovy vrtulnik a pravidelne ho oj*bavam o vsetky steny, strop, nabytok a podlahu v plnej rychlosti a nic mu nieje. Len 2x sa mi podarilo rozbit rotor ale mam doma este styri nahradne takze neviem kde je problem s indoor lietanim...
radsej kup nejaky 4-kanal, ked chces hracku pre syna..
bo hentie lacne veci letia chvilu a pritom od vrtulnikov maju festne daleko
ja osobne lietam s modelom co ma 70 cm priemer rotora a ovlada sa ako skutocny...teda aj tak lieta...
a idem teraz kupit velky spalovak s rotorom 135 cm