mam original tuto hru a dakedy sa stane ze mi sekne mam aj patch mam namakany PC mam ovladace ku windows a dnes mi dalo aj ze odoslat abo neodosat dajaka chyba co stym laguje to iba dakedy trhne obraz a take a tento problem mam aj so spider-man web of shadows pls poradte
ta 6gb ram 4jadrovy procesor 1gb grafika take zakladne veci som tu napisal .... Ale hra mi ide vpo hode uz som si daco vsimol ze mi to seka iba ked som pri vode ale bo vode ta v tedy zacne nenormalne lagovat cim to moze byt ? daco nestiha ?
jezis!!prestan pisat ako kkt...to ti nelaguje laguju iba netove hry ked mas slabe pripojenie...tie veci co si nam napisal ohladom svojho pc nam nepovedia skoro nic...stavim sa ze ani ty sam nevies aky mas pc...co tak si to niekde na fakture precitat a odpisat...dakujem
no zrejme ti nestiha grafika (to ze je 1GB nic neznamena) cize skus dat o trosku mensie detaily a uvidis ze to pomoze...este by som skusil precistit pc.
- keby si nebol neschopny tak si stiahnes napr. everest a za par sekund vies aky mas stroj a hlavne ta VGA by ma zaujimala lebo je rozdiel medzi 1GB ati 3850,3870 - en 9600,9800 a 1GB ati 4850,4870, - gtx 280,285,295