MSI GeForce 8800GT 512MB OC - vytuhavanie hier
MSI GeForce 8800GT 512MB OC - vytuhavanie hier
Ked hram nejaku hru napr fear 2 tak po takych 15 minutach mi sekne obraz. V ostatnych hrach mi to nerobi. Mam MSI 8800gt 512mb oc nasadeny mam accelere s1+turbo module, 182.05., WinXP Pro SP3. Cim to moze byt?
//t0m4s3 - upraveny nazov temy
//t0m4s3 - upraveny nazov temy
Ale ved ja mam novsi ako 181.22 mam 182.05. Teplota v zatazi dosahuje 52 stupnov. Po tom seknutom obraze sa tak po minute zobrazi rozsypany obraz. Pomoze restart.
//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 10:18 )
Ked som ml vistu tak mi to tam nepadalo. Co mam na XP potrebne nainstalovat aby to slo normalne?
//autoeditácia príspevku ( 15 Feb 2009, 10:18 )
Ked som ml vistu tak mi to tam nepadalo. Co mam na XP potrebne nainstalovat aby to slo normalne?
Mam podobny problem:
Pocas hrania 1x do dna sa mi "rozsype obrazovka" - tzn. ze mi zastavi obraz a nahodne nahodi cervene pixely... skusil som wipe cely pc aj s ovladacmi na grafiku a pod. nepomohlo - stava sa mi to 1x do dna a prestane po restarte PC...
Vyriesil (resp. znizil pocet padov) otvorenim PC - z dovodu chladenia... a zaruka na hardware odisla niekde daleko do.... nevsimol som si nalepku
Pocas hrania 1x do dna sa mi "rozsype obrazovka" - tzn. ze mi zastavi obraz a nahodne nahodi cervene pixely... skusil som wipe cely pc aj s ovladacmi na grafiku a pod. nepomohlo - stava sa mi to 1x do dna a prestane po restarte PC...
Vyriesil (resp. znizil pocet padov) otvorenim PC - z dovodu chladenia... a zaruka na hardware odisla niekde daleko do.... nevsimol som si nalepku