Presne tieto dve plus zapas Chelsea 2 - 1 Stoke zo 17. januara 2009
Nezabudnuteľný športový zážitok, udalosť, zápas...
ja by som k zapasu
26/5/1999: Manchester United - Bayern Munich; Champions League Final
pridal zapas
17/5/2000: Galatasaray Istambul - Arsenal Londin: UEFA Cup Final v Kodani. Skoncilo to sice bez golov ale penalty vo finale som vtedy asi videl prvy krat a myslim ze to bol to aj posledny zapas (minimalne jeden s poslednych) Georgeho Hagiho, ktory videl v predlzeni cervenu kartu. celkovo v tom zapase bolo vsetko od zaciatku do konca a ani tie goly tomu nechybali
26/5/1999: Manchester United - Bayern Munich; Champions League Final
pridal zapas
17/5/2000: Galatasaray Istambul - Arsenal Londin: UEFA Cup Final v Kodani. Skoncilo to sice bez golov ale penalty vo finale som vtedy asi videl prvy krat a myslim ze to bol to aj posledny zapas (minimalne jeden s poslednych) Georgeho Hagiho, ktory videl v predlzeni cervenu kartu. celkovo v tom zapase bolo vsetko od zaciatku do konca a ani tie goly tomu nechybali
No v prvom rade
MS Hokej 2002 semifinale aj finale
DAVIS CUP finale proti Chorvatsku
OH skoro pri všetkych bojoch o medajli
OH tenis Hrbaty vs Blake
Cibulkova vs Jankovič
ZOH Marek matiaško bojuje o medajli
Rasťo židek ma striebro
kvalifikacia na MS vo futbale SVK:POL
... atd
a ešte VC brazilie 2008 F1 už som sa tešil s massom ale nakonec....
MS Hokej 2002 semifinale aj finale
DAVIS CUP finale proti Chorvatsku
OH skoro pri všetkych bojoch o medajli
OH tenis Hrbaty vs Blake
Cibulkova vs Jankovič
ZOH Marek matiaško bojuje o medajli
Rasťo židek ma striebro
kvalifikacia na MS vo futbale SVK:POL
... atd
a ešte VC brazilie 2008 F1 už som sa tešil s massom ale nakonec....
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dnes sa mi páčilo druhé miesto Nasty Kuzminovej na MS v biatlone v Severnej Kórei.. Aj keď neviem či na to nezabudnem tak skoro.. Rok-dva dozadu sme získavali šesťdesiate miesta a dnes máme striebro, vďaka Ruske, ktorá súťaží za Slovensko, lebo doma ju nechceli.. a všetkým Ruskám natrela prdel.. okrem Zajcevovej, tá vyhrala.. Rusi spravili veľkú chybu, že ju vykopli.. Keď prepukla tá dopingová aféra a z tímu im vypadla líderka SP Yurieva tak Kuzminová by sa im zišla.. Takéto momenty proste vždy potešia.