Takže hral som to cca 6-7 hodin podla mna celkom kvalitna hra len kratka s nie moc dokonalym koncom s perfektnou grafikou a este lepsou optimalizaciou, islo mi to na maximalnych detailoch s plnym vyhladzovanim a filtorovanim v rozli. 1440*900 minimalne fps som mal asi 55 s mojou 8800GTS 512MB.
Tam to spominal ten "priatel na telefone" po prvom stretnuti Becketta s Almou, ona sa ho tusim zlakla ci co (zrejme kvoli jeho rychlym reakciam). A vidim to tak, ze si ho setrila aby s nim potom mohla mat dieta, ktore by malo byt este silnejsie ako ona sama.
A este k pribehu: je to o tom, ze na Alme v tom ustave nieco testovali, ona ziskala velku silu(telepaticku aj telekineticku) a zacala bojovat proti svojim tvorcom.
Vcera som to chvilu hral, prve, co som si vsimol, bolo to take zrnite zobrazenie, a to sa mi teda ani trochu nepaci... tiez ked pohnem myskou tak sa obraz tak ako keby rozmaze
a ten koncept s pda mi tiez pripomenul doom 3, ako ste spominali...
no ako dohram bioshock, sa vrhnem na tuto hru
hru som vcera vecer dohral a mam z nej taky zmiesany pocit,na jednej strane sa mi velmi pacil dej a hlavne atmosfera,ale na tej druhej strane mi to ku koncu prislo strasne monotonne kedze furt som musel iba strielat strielat a strielat.koniec mi prisiel taky divny,cize predpokladam ze bude aj 3
pocujte v deme bolo vela krvy ale vo full nikde neviem najst GORE co bolo vo fear 1 kde brokovnica ho roztrhala na kucky a nie ze zmyzol kde to najdem mam to po cesky a neviem kde
nenastavujes to pocas hrania ??? skus to priamo po spusteni hry v menu...
rozdiel je velky.. so sniperkou odsrat ruku, nohu, hlavu, trup, s brokovnicou spravit iba mastny flak... uznavam, ze v tomto diely, to je celkom masakrove
vengard napísal:sakra!
neviete v ktorej verzii su tie nasilnicke prvky?
vo verzii DIE,ja ju mám ,tak viem,mozem dodat screen ked chces
Akoze hra je sokujúca,nemozem ju hrat,vkuse si ju zapnem na 20min a potom musím vypnút,sa normálne bojím,vcera som ju zapol po polnoci o 2ej a nemohol som
no ja nvm ale ja som sa ovela viac ako vo feare bal napr v death space,cryostasis, resp. tam bola podla mna lepsia atmosfera,
vo feare ma nic take nenastrasilo, keby nie tych par vybehov do face-u tak ani tolko nie
a vlastne skončilo to s milionmi otazok čo sa nakonec stalo s hrdinom?
a najviac ma zaujima čo sa stalo s hrdinom z FEAR 1??? (almin syn) ?? mohly by ho napr. vo fear 3 znovu nejak zapojit a tak