Keďže som videl pár príspevkov na fóre od teba DAMON tak píšem
dpi=rozlíšenie. Znáči sa často ako 300dpi atď... btw pod 300dpi by osm nič netlačil. síce toto tvoje aspoň na A3ku. Maximálne. A aj to je asi veľa
rozmer to sice ma cca 140x100, ale ma to len webove rozlisenie 72dpi, cize pri tom rozmere ziadna slava, ale zalezat bude aj od tlaciarne a ak na to nebudes pozerat z 20cm tak by sa to dalo prezit. ale osobne by som za to peniaze nevyhadzoval...
tak ja som si dal pred nedavnom tlacit jeden plagat obrazok mal; rozlisenie tusim 1600x1400 neviem presne a plagat bol velkosti cca 90x60 cm a na kvalite nestratil , btw skus napisat userovi millo, on ti poradi, lebo s tym robi popripade ti to moze aj vytlacit
cokill napísal:Prerobil som to na 500dpi a na CMYK farby... ma to 10Mb preto rapid.. su tam trochu zivsie farby ale to sa da vo PS upravit.. snad som pomohol...
to je kravina ako svet, aj keby si dal 900dpi a malo to 100mb tak ti to prd pomoze, ubrat mozes, ale umelo tomu nepridas na kvalite ani zrnko aj keby si sa pokrajal
Kibo napísal:to je kravina ako svet, aj keby si dal 900dpi a malo to 100mb tak ti to prd pomoze, ubrat mozes, ale umelo tomu nepridas na kvalite ani zrnko aj keby si sa pokrajal
aspon to ma krajsie farby a kto je ten millo ?
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 13:22 )
PAuLi3 napísal:tak ja som si dal pred nedavnom tlacit jeden plagat obrazok mal; rozlisenie tusim 1600x1400 neviem presne a plagat bol velkosti cca 90x60 cm a na kvalite nestratil , btw skus napisat userovi millo, on ti poradi, lebo s tym robi popripade ti to moze aj vytlacit
no tak henten obrazok uz mam a teraz som nasiel dalsi v super rozliseni s 46Mpix a rozlisenie 10000x4642 bodov dal by sa ten obrazok vytlacit na plagat vo velkosti 2xcca0.9m ??