Postacujuci zdroj?
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
kvoli zdroju ti nic sekat nemozeMarcelooo napísal:PC uz valiiilen mam ten zdroj 400W Forton, lenze na grafike je napisane ze potrebuje aspon 450W az viac, zapnem nejaku hru ako napr need for spreed undercover a totalne seka, vazne moc, ked som zapol prvy krat PC, tak mi vyskocilo ze ma malo elektriny, ona ma privod na 24, alenze ja som dal len na 12w, nemoze sa tomu nic stat? a je to urcite to sekanie v zdroji?
vistu unlimited tam mam, ale urcite to zmenim za XPcko, ovladace mam najnovise ake suuu, vsetko som aktualizovaval, lenze uz aj par ludi mi povedal ze je mozne, ze nema t agrafika dost stavy, tak preto to seka, no neviem vobec, ale ten zdroj kupim tak ci tak, hodim tam potom XP SP3 a ak budu nejake probelmy tak napiisem,
hm, pokial je to ta grafika 9800gtx+, ako si pisal v prvom prispevku, tak je divne, aby ti NFS:U sekalo... na akom rozliseni a detailoch to mas zapnute? a nejako mi nie je uplne presne jasne, ako si zapojil tu grafiku, ale pokial ti funguje, tak zrejme spravneMarcelooo napísal:PC uz valiiilen mam ten zdroj 400W Forton, lenze na grafike je napisane ze potrebuje aspon 450W az viac, zapnem nejaku hru ako napr need for spreed undercover a totalne seka, vazne moc, ked som zapol prvy krat PC, tak mi vyskocilo ze ma malo elektriny, ona ma privod na 24, alenze ja som dal len na 12w, nemoze sa tomu nic stat? a je to urcite to sekanie v zdroji?
btw: ake teploty mas na grafike, ked sa hras (teda v zatazi)?
praveze tie teploty su neni vysoke do 40stupnov, lenze zapojene to je tak, ako vidite na obrazku, neni to zapojene na 24, ale len na 12W, ked som aj zapol PC? tak mi vyskocilo ze malo stavy, tak som dufal ze to bude v tom, a na akom rozliseni? na povodmon to sekalo, skusil som najvacise, sekalo, skusil som najmensie, sekalo, ale uuplne, to sa neda hrat, ved v menu pri hre, nekedy ani nereagovali sipky, take spomalene,
Pri karte si musel mať priloženú redukciu z 2x 4pin molex na 1x 6pin PCIE.. pokiaľ nebol priložený, tak v najbližšom obchode s PC Ti ho predajú..
Niečo takéto:
http://www.alza.sk/napajeci-redukce-akasa-ak-d74767.htm
Niečo takéto:
http://www.alza.sk/napajeci-redukce-akasa-ak-d74767.htm
takze : maticna MSI P35 neo 2
Procak : intel core 2 duo E7400
ramky, 2x2GB Kingston
Ta grafika Geforce9800GTX+
HDD 250GB Seagate B-7200.10 SATAII
to je asi vsetko, neriskoval yb si to z akeho dovodu? ze neco zhori? ved ked is budem kontrolovat teplotu tak by sa nic nemalo stat ci?
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 13:56 )
aten zdroj je Fortron SAGA+ 400P, PFC, PCI-E, SATA, LN
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 13:59 )
ano tie ramky su v duale
Procak : intel core 2 duo E7400
ramky, 2x2GB Kingston
Ta grafika Geforce9800GTX+
HDD 250GB Seagate B-7200.10 SATAII
to je asi vsetko, neriskoval yb si to z akeho dovodu? ze neco zhori? ved ked is budem kontrolovat teplotu tak by sa nic nemalo stat ci?
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 13:56 )
aten zdroj je Fortron SAGA+ 400P, PFC, PCI-E, SATA, LN
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 13:59 )
ano tie ramky su v duale
uz som to pisal hore vo vlakne.
ako dobre zdroj by to mal vydrzat.
len spotreby zostav v testoch sa uvadzaju ako priemer a nie max odber v tej a tej sekunde ... a preto sa moze stat ze pri spicke to bude na zdroj privela.
co sa moze stat
ja nie som vestec a ty mozes kontrolovat teplotu aj 100 krat denne ... nemusi sa stat nic, moze sa zdroj len prehriat, moze ti restart pc, moze ti odpalit zdroj, moze ti odpalit hocico okrem zdroja v pc, moze ti zacat horiet pc, moze ti zhoriet cely byt (ale to uz zachadzame do extremov, takze posledne veci uz neber vazne, aj ked nahoda je blbec)
ako dobre zdroj by to mal vydrzat.
len spotreby zostav v testoch sa uvadzaju ako priemer a nie max odber v tej a tej sekunde ... a preto sa moze stat ze pri spicke to bude na zdroj privela.
co sa moze stat