Postacujuci zdroj?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
jatmz
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

ale moze, ono sa jedna o extremne pripady ... ked pozapinas vsetko naraz. ja mam radsej istotu, ale poznam aj ludi co frcia na omnoho horsich zdrojoch ako mas ty
mna len udivuje, ze pri tej doske a grafe si nemyslel na zdroj ako na 1. vec ktoru treba mat kvalitnu v pc.
btw, silnym kvalitnym zdrojom nic nepokazis (kludne postaci 500W BS II, abo nieco od corsairu) a mas to aj investiciu do buducna ked budes chciet robit upgrade (nova grafa, 4, jadro, pridanie dalsiej grafy atd)
Marcelooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Marcelooo »

ale momentalne nemam volnych 100 eur na novy zdroj, tak preto, ze ci by to do leta nepockalo, keby som ten co mam strelil za takych 35 tak neco len doplatit vies,
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

ak vyrobca uvadza 450W minimum, znamena to, ze eurocase 450W to utiahne, co znamena, ze 400W saga+ ti to utiahne vpoho (ucinnost tohto zdroja >75%), kedze nemas v zostave ani vacsi pocet diskov, ani dalsich napajanych veci zo zdroja...
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

johny_sk, zaujimalo by ma odkial mas tu dedukciu, ked vyrobca udava 450W tak to znamena ze "eurocase 450W" to utiahne :)
... 500W fortrona kupis aj za cca 70 eur

// fany nezeru vela, par wattov
Marcelooo
Expert
Expert

johny_sk napísal:ak vyrobca uvadza 450W minimum, znamena to, ze eurocase 450W to utiahne, co znamena, ze 400W saga+ ti to utiahne vpoho (ucinnost tohto zdroja >75%), kedze nemas v zostave ani vacsi pocet diskov, ani dalsich napajanych veci zo zdroja...
okrem toho su tam nejake fany
Rattata
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rattata »

Ked nemas peniaze kup si tu redukciu ! podla mna ti to v pohode zdroj utiahne, toto su spekulacie na teoretickej rovine. Pripoj tam ten kabel a uvidis ze ti vsetko pojde v poho, ved to stoji par korun. Ked budes chciet, neskor ked budes mat peniaze si kupis vacsi zdroj.

Ako aj jatzm pisal, aj ja poznam ludi ktori maju v pc pri vyssom teoretickom odbere inee shity ako ty a v pohode im to fici.
Marcelooo
Expert
Expert

Tak tu redukciu som kupil, ale nejako sa mi nezda, ten 6 pin nebude chybny? ci to taky ma byt, dva kable idu do jedneho, to sa mi nevidi :-( pridavam aj foto, aby ste si to vedeli predstavit, kto tu redukciu ma, nech napise, ale ta co je v grafike, ma vsetkych 6 a tato len 5 lebo dva kable idu do jedneho :-/ a tie biele mam zapojit oboje? alebo len jeden, to je aky kabel, 6 W alebo 12? ci mam jeden alebo obidva

//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 17:08 )
Hladal som po nete obrazky a nasiel som este jeden, a tam to vyzera presne ako moj, tak hadam chybny neni :D ale pre istotu napiste a ci mam zapojit obidva tie biele alebo len jeden, ked su rovnake konce
Prílohy
16022009453.jpg
16022009459.jpg
6pin.jpg
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Keby stačilo zapojiť len jeden, tak ten druhý by tam nedávali.. ;)
Marcelooo
Expert
Expert

takzeoboje, dakujem
Napísať odpoveď