kto mi kupi 2krat left 4 dead na steame? peniaze poslem :D

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Paress
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

kto mi kupi 2krat left 4 dead na steame? peniaze poslem :D

Príspevok od používateľa Paress »

je akcia na steame...a mame problem...dozvedel som sa o nej az dnes...s kamosom chceme kupit dvakkrat L4D...ja tolko prachov na ucte nemam, mam slsp, kamos zasa prachy ma, lae nema lomo limit na karte aktivovany, cize nemoze nakupovat cez kredit kartu ale ma internet banking...ale kamos ma VUB, a skusali sme poslat peniaze, ale tie by dosli az zajtra po akcii...pri dnesom datume splatnosti pise nepovoleny datum...a zrychlena platba sa da vyuzit len cez pracovne dni a len do 10.30...preto touto cestou hladam cloveka seriozneho, ktory by mi 2krat kupil left 4 dead ako gifty...pre mna a kamosa...samozrejme zaplatime prevodom na ucet...je tu niekto taky? ale rychlo, akcia konci cochvila :)
moosha
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moosha »

Pis rychlo KoCi - mu.
Paress
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

moosha napísal:Pis rychlo KoCi - mu.
trocha trapne mi tak otravovat, hm, ale uvidim, dikes za radu :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

lol. Tak založíš tému kde o tom vedia všetči čo nakuknú ale opýtať sa konkrétnej osoby ti trápne je. Dajme tomu že si z Humenného

//heeej. Máš pravdu prepáč.
Paress
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

lekoklatik napísal:lol. Tak založíš tému kde o tom vedia všetči čo nakuknú ale opýtať sa konkrétnej osoby ti trápne je. Dajme tomu že si z Humenného
je rozdiel, ked niekto sam zareaguje, ked vidi, ze potrebujes helfnut...a je rozdiel, ked ziadas konkretne neznameho cloveka...ide o celkom slusnu sumu,cez 1200sk, tak cakam, ci sa niekto najde...

prosim ta, ked nemozes pomoct, nekomentuj...
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

a je dalsia vec - ktoru nazveme rizikom :) - ked si bars kto poziada o pomoc s platbou "potom" - je rovnaka pravdepodobnost ze to bude normalny poctivak, ako aj moznost ze to bude obycajny"zlodej" hrajuci na city na forach. Obvykle nemam problem sa ludom ozvat, ked vidim ze tu stravili kopec casu, su vnimani pozitivne a je mala pravdepodobnost, ze by si kvoli nejakej prkotine pokazili meno. Co ale v pripade relativneho zaciatocnika? Jedinu realizaciu by som videl tak, ze ten kto to moze uhradit, posle potvrdenku - a az potom tie hry zakupim. V pripade VUB, myslim, ze ta potvrdenka mailom mozna je. Ak je to realizovatelne tymto sposobom, problem nevidim, ak nie, prepac, nie je to zrovna suma ktoru by som len tak riskol.

ludia su vseliaki, a niekedy mam co robit, aby som veril aj tym doveryhodnym :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

keby niekoho oklamal tak neni problem ho navstivit :posilka3: :smt071 :cokolvek:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Filipito napísal:keby niekoho oklamal tak neni problem ho navstivit :posilka3: :smt071 :cokolvek:
Hej? A ako ho vypatras? A co mu spravis? Neotvori ti dvere a mozes ist domov.
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Tak na KoCi - ho mieste by som to riešil jedine tak, že by som požiadal nákupcu, aby mi poslal peniaze a hneď, keď ich dostaneš na účet, by si mu to poslal. Predsa len on Ťa o to žiadal, čiže musí rátať s tým, že inak to nepôjde. A myslím, že KoCi už pár takýchto obchodov vybavil, nie? :)
D34Dlife
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D34Dlife »

Ano aj mne uz KoCi kupoval TF2 ako gift a urobili sme to tak ze som mu poslal screen platby a on mi to kupil a peniaze prisli asi do 3 dni .. este raz Dakujem KoCi
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No stop spamu, zhodneme sa tu proste na tom, ze KoCi je ten, co si moze urcovat pravidla, pretoze je omnoho doveryhodnejsi ako zakladatel temy.
Napísať odpoveď