POMOC s repro
-
manik121
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
POMOC s repro
cafte mam taky mensi problem mam vezu napojenu na comp cez aux a cel som si vymenit repraky na nej za silnejsie a ako som ich rozbalil a cital o nich som zistil ze su 6 ohmove a vezu mam 4 ohmovu o co to bude ine na 4ohm vezi 6 ohm repraky? nebudu hrat tak jak maju alebo aky tam je rozdiel bo ja nic extra neregistrujem ked ich pustim ze by hrali nejak zle ale praveze jak keby dobre hrali? co tam može byt alebo v com su obmedzene repraky tie repra su http://ishop.nay.sk/sk/catalog/product- ... d=82383010 prosim poredte mi audio maniaci 
nestane sa nic,dokonca aj keby si na 6ohm zosik napojil 4 ohm repro tak by sa viacmenej nic nestalo,pokial by islo o zosilnovac s integrovanym obvodom.Integrace totizto maju rozne ochrany.A ty integrovany zosik mas urcite vo vezi:)Len budes mat trosku nizsi vykon.Uz pri slove veza typujem vykon na tych repro tak od 10 do 15W max 
-
manik121
Light Expert
a mam este jednu prosbičku maam doma vežu Philipsku je to starši model tusim prva veža s DVD prehravačom zabudovanim je to 5.0 a ten subik tam dost chyba.Tak som skusil napojit tam z auta pasivny subik tušim 300w na tu svorku kde je zapojeny lavy hlavny a hralo to bohovsky len mam obavy o to že ta veža je 8 ohmova a subik je 4 ohmovy ako som už hore pisal som mal problem presne opačny =( neviete co by sa mohlo stat kebyze to tam mam stale napojene? A ešte jedna vec že mam 5 repro 2 su hlavne a 3 satelity lenže som mal problem s tym, že mi cez AUX nehrali vsetkych 5 reprakou ale iba tie dva hlavne(najvacsie) ciže ked som pozeral film s TV tak len tie dva hrali =( tak som vsetky tie satelity napojil do tych svoriek od dvoch hlavnych cize teraz mi hra všetkych 5 a kebyže napojim na tie svorky + ten subak ci by sa nieco nemohlo vypalit alebo tak na tej veži za kazdu radu budem velmi vdačny PLS poradte
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 17:47 )
alebo takto sa vas spytam može sa tej vezi nieco stat ked som tam mal magnat 400w nahlas vsetko basoval a nič sa nestalo vezi može sa tomu niečo stat? PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiM
//autoeditácia príspevku ( 16 Feb 2009, 17:47 )
alebo takto sa vas spytam može sa tej vezi nieco stat ked som tam mal magnat 400w nahlas vsetko basoval a nič sa nestalo vezi može sa tomu niečo stat? PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiM
-
Makovnik
Medium Professional
Sprostost uz si spravil ked si pripojil ostatne repra k tym hlavnym dvom. Neviem, ci to mas paralelne alebo v serii, ale predpokladam, ze paralelne, lebo sa to takto lahsie pripaja.
Ked tam fuknes este sub, je pravdepodobnost 99%, ze ti to zhori.
Pripojenim ostatnych repro k prednym si nedosiahol ziadny priestorovy zvuk, len dalsie stereo zozadu rovnake ako spredu.
AUX je STEREO vstup, preto zadne kanaly hrat nebudu. Mozno sa to da nastavit niekde na vezi, aby zo sterea spravila multikanal, napr cez Dolby Surround dekoder.
Na Watty na tych smejdoch nepozeraj, lebo 400W ten magnat za 1. nevydrzi a za 2. si tam ten vykon nikdy nedal. Moze tam mat napisane aj 178900W, aj tak to bude smejd.
Cim menej ma toho produkt co ponuknut, tym viac sa tam zvyraznuju Watty, ako to posledne, co zaposobi magicky na zakaznika.
Pripojenim subu k tym vsetkym repram riskujes zdravie veze, i ked potichu to hrat moze, ale pri prvom osoleni to moze ist na fialky.
Ked tam fuknes este sub, je pravdepodobnost 99%, ze ti to zhori.
Pripojenim ostatnych repro k prednym si nedosiahol ziadny priestorovy zvuk, len dalsie stereo zozadu rovnake ako spredu.
AUX je STEREO vstup, preto zadne kanaly hrat nebudu. Mozno sa to da nastavit niekde na vezi, aby zo sterea spravila multikanal, napr cez Dolby Surround dekoder.
Na Watty na tych smejdoch nepozeraj, lebo 400W ten magnat za 1. nevydrzi a za 2. si tam ten vykon nikdy nedal. Moze tam mat napisane aj 178900W, aj tak to bude smejd.
Cim menej ma toho produkt co ponuknut, tym viac sa tam zvyraznuju Watty, ako to posledne, co zaposobi magicky na zakaznika.
Pripojenim subu k tym vsetkym repram riskujes zdravie veze, i ked potichu to hrat moze, ale pri prvom osoleni to moze ist na fialky.