Auto do 10 000 eur

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Rattata
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Auto do 10 000 eur

Príspevok od používateľa Rattata »

Takze vyberam si nejaky kar co by som si chcel behom dvoch mesiacov zadovazit. Maximalny strop je okolo 10000 eur, potesi cena nizsia, napr okolo 9 000 eur.

Poziadavky - sedan, nejaka "limuzina", pekny eleganty, prip sportovo-elegantny vzhlad, dobra vybava - potesi napr navigacia, kozene sedadla atd atd ale nie je podmienkou. Auto by nemalo byt starsie ako r 2004 ale radsej nejake 2005-2006. Vykon by bolo dobre okolo tych 115-160 koni, a asi radsej diesel, kvali spotrebe.

Vyhliadnute mam napriklad peugeot 407, ford mondeo atd. Vrchol idealu pre mna predstavuje toto auto http://www.autovia.sk/autobazar/honda-c ... -es-563267 ktore je avsak trocha mimo limit, takze len tak na ukazku.

Pisem sem preto lebo predtym nez kupim by som rad zvazil vsetky moznosti :) kludne moze byt aj auto z cz abo z inej krajiny.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

preco ked chce niekto auto a vie takto presne niektore aprametre, tak si to orientacne nevhyhlada cez mobile.de apodobne portaly .. nech aspon zisti co ANO, co mozno a co NIE ..a nech mu potom ludia poradia co a preco ano/nie ...

... takto sa to zas zvrhne k tomu ze kazdy bude odporucat svoje favourite auta (( kym to dopisem bude tu Kibo s nissanom, ale to mu nezazlievam, lebo to je aspon dobre auto :-P )) a ty iba budes vravet nie, lebo toto :-) ...

ale ok aby som nebol ot, tak idem na to tym stylom preferovanych vozitiek:

http://ford-mondeo.autobazar.eu/20-tdci ... 89021.html
dobry motor, dostatocny vykon, nezere to, nejak dramaticky sa to nesere, ked nahodou tak za to nenechas dvojmesacnu vyplatu ... osobne by som siel do benzinovej varianty asi ... celkovo zalezi od kusu, ako u kazdeho auta ...

http://volvo-s60.autobazar.eu/24-tdi-id806237.html
pohodlie na druhu, motory v spolpraci s fordom mylsim, kazovost nijak vyznamna (ZALEZI OD KUSU - to si treba uvedomit pri akomkolvek aute) .. osobne by som isiel do benzinu, to nebudem dalej spominat stale dookola .. diely drahsie ako na ford, servis drahsi, ale pri "premiovom aute" s tym treba pocitat ...

ked si spominal 407, tak ocividne niesi odporcom zabozrutskych aut ... v tom pripade by som ja isiel do Laguny II ... pre mna osobne krasa, motory su fajn - len ta spolahlivost :? (( ratzinger666 - nebudes sa smiat, proste sa mi to auto paci :-P :-P ))

/// opomenúť tvoje smerodajné udaje tykajuce sa veku tak by som zvazoval nieco taketo ... ovsem realne by som si za 10k kupil este starsie a nabusene auto .. ale to je vec osobnej preferencie :-)

http://mercedes-e-trieda.autobazar.eu/2 ... 67859.html

http://bmw-rada-3.autobazar.eu/318-e46-id752205.html

http://saab-9-3-sport-sedan.autobazar.e ... 33265.html

http://mazda-6.autobazar.eu/20-ditd-id712800.html

http://toyota-avensis-combi.autobazar.e ... 56148.html ... ano je to kombajn, ale aky sweet :-)
Rattata
Light Professional
Light Professional

No prave preto ze by som si rad pozrel aj par modelov aut z inej hlavy ktore napr mna nenapadlo hladat atd.

Dakujem za tvoj vyber, do oka mi padlo volvo aj ked by som si predstavoval este privetivejsi interier. Idem popozerat blizsie parametre aj ostatnych.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

privetivejsi ma S80 ((teda aby som bol uplne presny - po XC90 najkrajsi interier v akom som sedel)) .. ta by sa za 10k mala dat dovliect z reichu ((ca. 150tkm)) ...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

mno ako vsetky auta mozu byt dobre aj spolahlive ale ja osobne by som asi zobral peugoet.. s peugoetami mamu uz tie nejake skusenosti a viem ze ked to auto ma dobry motor tak ze to auto vydrzi hrozne dlho proste prezije aj tu skrinu.. takze ako ja by som ti poradil asi nieco taketo: http://peugeot-407.autobazar.eu/16-hdi- ... 40599.html myslim ze zatie peniaze pekny sedan komplet vybava pomerne novy rocnik.. takze rozhodnut sa musis ty ze co sa ti paci a ze aky model a znacku auta chces.. :) a zelam vela stastia pri vyberani aj kupe..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

hm, mne by sa pozdavala toyota avensis/corolla, skoda superb/octavia, VW passat, audi A4, bmw 3xx, ford mondeo/focus, honda accord/civic, subaru impreza, mazda 6, saab 9-x a to je nateraz vsetko, co mi tak prislo na rozum spomedzi sedanikov, co sa mi pacia :)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

avensis som nahodil sice v kombajne, ale aj sedan by sa dal zohnat urcite, ale to asi skor z reichu ...

octavia, passat, superb, A4 ... to by som si nekupil .. koncernove auta su z mne neznameho dovodu strasne nadhodnotene a za rovnaku cenu sa daju zohnat o moc lepsie auta - vyhodou su aspon pri skode relativne dostupnejsie diely ...

3er je dobra volba, pokial clovek neskoci na spek, co je pri tychto autach dost lahke ... niektore kusky klobuk dole, ale niektore su az tragicky rozhonene (skor tie starsie - E46 pred FL) ... ale tak obozretnost pri kupe je predpokladana, predsa len 10k Ojro nieje zanedbatelna suma ...

mondeo bolo preberame, focus sedan je tragéd ...

imprezu z danych rokov ko pisal zozenie pravdepodobne akurat tak v mrdka stave, nieco fajn by sa mozno podarilo dotiahnut z reichu ...

mazda 6 je bez skusenosti a moc sa o to nezaujimam, ale este som nepocul a necital ziadnu staznost :-)

Saab 9-3 (z tych rokov 9-5 skor nie asi) ... paradicka, skvele motory, severska preciznost, vyssie naklady, ale zas pohodlne a sportovejsie zvezenie :-)
BoBor89
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BoBor89 »

nordkapp_pb - švedske auta sú genialne, to volvo nema chybu, ale s tým Saabom by som poradil skôr staršie modeli tieto novšie sú už viac prešpekulkované od GM a ten noví dizajn oproti staršéím zaostáva.. konkrétny model čo si našiel tej 9-3 tak ak to mam brať z hladiska toho čo chce chlana tak by som to odporúčal má to najazdené celkom málo natože to je už nejakých tych skoro 6 rokov na cestach.. resp by som povedal prave zabehnuty diesel :)

Saab 9-3 sice 2001 ale nehrá to rolu, vyhodnejšia cena ten istý motor.. odporučal by som viac ako tie novšie/čisto subjektivny nazor/..

sorry za malé OT
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

teda mne sa pozdava Toyota Avensis ak sa da zohnat okolo 10.000 alebo Honda Accord http://honda-accord.autobazar.eu/20i-vt ... 65414.html
alebo uz spominany Ford Mondelo ;)

jo a Mazda 6 vyzera skvele sice ale sa mi zda ze tu na fore sa uz aj pisalo ze ma slabe motorizacie na to ake je to velke a tazke auto. ale to nieje z mojich skusenosti...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

Suffel napísal:mno ako vsetky auta mozu byt dobre aj spolahlive ale ja osobne by som asi zobral peugoet.. s peugoetami mamu uz tie nejake skusenosti a viem ze ked to auto ma dobry motor tak ze to auto vydrzi hrozne dlho proste prezije aj tu skrinu.. takze ako ja by som ti poradil asi nieco taketo: http://peugeot-407.autobazar.eu/16-hdi- ... 40599.html myslim ze zatie peniaze pekny sedan komplet vybava pomerne novy rocnik.. takze rozhodnut sa musis ty ze co sa ti paci a ze aky model a znacku auta chces.. :) a zelam vela stastia pri vyberani aj kupe..
Francúza a taliana nikdy, to ti povie každý čo sa autam aspon trochu rozumie... Ešte ktomu si nahodil ponuku s extra slabym motorom na extra veľkú káru... vieš, interier ani zdaleka nieje všetko (mimochodom, aje ten obsahuje samé lacné plasty) :)

Rattata: koľko mesačne/ročne najazdíš? v akom pomere mesto/mimo?
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

co hovorite na opel astra classic?
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

Dunlop napísal:Francúza a taliana nikdy, to ti povie každý čo sa autam aspon trochu rozumie... Ešte ktomu si nahodil ponuku s extra slabym motorom na extra veľkú káru... vieš, interier ani zdaleka nieje všetko (mimochodom, aje ten obsahuje samé lacné plasty) :)

Rattata: koľko mesačne/ročne najazdíš? v akom pomere mesto/mimo?
hm ja ti toto neberiem aj mas tak napoli pravdu.. ale poviem ti ze poznam DOST ludi ktory maju peugoety a hovoria ze nikdy by to auto za nijake ine nedali a kupuju iba peugeoty viem ze niektore peugeoty su nevidarene.. ale zase musim uznat ze ten motor by mohol byt silnejsie ale zase ani 1,6 nieje az tak slaba.. a interier no jasne len na vescine aut su lacne plasty.. takze to mas tak ze z akeho pohladu to beries ci sa to tyka vybavy alebo motora, skryni..
Rattata
Light Professional
Light Professional

Kebyze beriem tu 407cku tak 2 liter, ma vyssi vykon, este porozmyslam, popozeral som tie auticka a necham si to ulezat v hlave.

Fakt je ze cim dalej tym viac uvazujem nad tou hondou civic co som napisal v prvom poste, co vy na nu?

Najazdim rocne nejakych 15-20 tisic maximalne, jazdim dennodenne po meste. Samozrejme vylety, nakupy atd atd niekam dalej su bezne.
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

No, najazdíš vcelku málo... Chcel som že keby najazdíš málo a hlavne mimo mesta, nemusíš sa báť ani veľkého benzínu, jazda sním je o niečom inom... Ale keďže píšeš že dennodenne mesto, tak asi naozaj diesel... Ale možno aj 2.2
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ja by som skor odporucal nejaky mensi benzin...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

zelovoc napísal:co hovorite na opel astra classic?
Ja môžem z vlastnej skúsenosti len doporučiť, ideálny by mohol byť aj menší 1,6 benzín... Ale sedan sa mi nepáči, hatchback a combi však všetkými 10... Ako som tu už písal, z riadenia mám napr. lepší pocit než u Octavie II. Classic sa dal zohnať za veľmi slušnu cenu ešte nedávno fungl nový, nakoľko je už v predaji aj nová gen. (aktuálne začína na 10800 EUR)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no prave ze do toho mesta by som osobne bral viac benzin a vseobecne radsej nefúkaný motor ... tomu turbu tiez nerobi dobre ked sa za celu cestu po meste nezohreje a k tomu stale 1,2,3 krizovatka 1,2,3 ...

... ale povedzme ze je to teda o tej osobnej preferencii :-) ...
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja by som bral mondeo... To prvé imho vyzerá perfektne...

Diely sú pomerne lacné, žerie to málo aj v meste (menej ako hociaký malý benzín), kazivosť nieje až taká strašná... Ale samozrejme je to turbo diezel, čiže spolahlivosť je zrovnatelná so sínusoidou a ak sa dačo poserie nemusí to byť zrovna lacné... Ale keďže nechceš čistý atmosfericky benzin, mondeo je dobra volba

PS: sám ho mám, avšak 2.5benz... Najlepšie auto vo svojej kategorii čo sa tyka bezpečnosti, jazdnych vlastnosti a vzhladu :)
Napísať odpoveď