Ako zarobit PRACHY?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa twelwer »

ja si teraz zarabam na internete na nom je strasne vela moznosti len treba vediet ako na to :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

twelwer napísal:ja si teraz zarabam na internete na nom je strasne vela moznosti len treba vediet ako na to :)
jj s tymto suhlasim
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no viper cavko :) a on uz vie co hovori viper s tym ma uz oveeeeela viac skusenosti ako ja
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stevers »

twelwer napísal:ja si teraz zarabam na internete na nom je strasne vela moznosti len treba vediet ako na to :)
podelte sa so skusenostami, dakujeme
twelwer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

no ja som v tom este taky zaciatocnik skusal som klikacky , platby za promotovanie , mailovky a na tomto sa da daco trhnut (uz mi prislo domov 60 eur) a do konca februara by som chcel mat doma dalsich 30 eur ale su aj lepsie sposoby ako na nete zarobit
napriklad ak vies tvorit weby alebo robit s grafikou

(ked spravis kvalitny web tak ho dokazes predat aj v radoch desattisicou korun (v radoch stoviek eur :D ))
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

twelwer napísal:no viper cavko :) a on uz vie co hovori viper s tym ma uz oveeeeela viac skusenosti ako ja
cau :wink: tak az tak vela skusenosti nemam
stevers napísal:podelte sa so skusenostami, dakujeme
no ako dost ludi som zacinal s klikackami, mailovkami atd. potom som mal dlhu pauzu(asi 2 roky) a potom som sa vratil ku klikackam do ktorych som zacal aj investovat, ale mozem povedat ze sa mi maximalne vratila investicia pokial som neprerobil :), potom som presiel na tvorbu grafiky a trochu aj webu comu sa venujem este aj teraz obcas(viacmenej iba grafike), momentalne sa venujem predaju istych produktov zo zahranicnych e-shopov a rozbieham vlastny projekt ktoremu sa zatial velmi nedari kedze je to len v zaciatkoch(url by mohla byt brana ako reklama a preto ju radsej davat nebudem)
takze tak :wink:
olihope
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa olihope »

chalan, ak mi napíšeš súkromnú správu môžem ti niečo vybaviť, by si mi pomáhal s jedným projektom, pravdaže ak chceš ...

jedná sa o podnikanie na nete :wink:
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Pche, registruj sa na aukro, choď na focalprice a predávaj mobily... za 3 dni som si zarobil 30€ :lol: . Ale treba si priplatiť za reklamu a vybrať niečo čo nie je moc drahé ale ani lacné kvôli funkciám.
Napísať odpoveď