wifi usb kluč/antena

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

wifi usb kluč/antena

Príspevok od používateľa Tommyno »

Ahojte zhanam nejaku wifi antenu/kluc najlepsie ak my dade link na daku konkretnu takze ja byvam na 1 poschodi a na 6 sa my da chytyt free dost rychly net a chcem by som sa na to pripoit priamo zbytu exsistuje daky co je na 100-400 metrou teda neviem ja to dakym lanom zmeram kolko toje presne vopred velka vdaka ak mate daco take napredaj tak ponuknyte diky ;)
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Existuje vela wifi usb stick-ov odporucam ten USB stick dat este na nejaku USB predlzovacku a lietat s tym po byte :)
tu mas nejaky link: http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=5976129
ale vsetko ako aj kvalita signalu je velmi relativna a hlavne specificka podla danych podmienok v akych sa nachadzas
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Ja mám konkrétne tento:
http://www.sofos.sk/pc.aspx?content=TVR ... od_id;6816
som sním spokojný. Ale kúp si hneď k tomu aj predlžovací USB kábel (v balení síce jeden je, ale má cca. 50cm čo je v tvojom prípade na prd). Kúp napr. tento:
http://www.sofos.sk/pc.aspx?content=TVR ... d_id;15190
a chod s tým po byte a skúšaj kde to ma najlepší signál.
Veľa šťastia :wink:
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

skoda ze na tych klucoch nepise ze do akej vzdialenosty su!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

? To predsa zalezi hlavne od zariadenia co signal vysiela a nie prijima... Tam mozes mat napisanu maximalne tak citlivost.
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Za ideálnych podmienok ti každý kľúč spravidla zvládne cca 100m. Ideálne podmienky: najmä priama viditeľnosť, nezarušené prostredie, čo najmenej vlhkosti...
Ale ako hovoríš ty si v „betóňaku“ tak tam ideálne podmienky určite nemáš. Skús tú kombináciu – čo najcitlivejší USB Wi-Fi klient + predlžovací USB kábel... Ešte ma napadá nejaý router + externá anténa ale neviem si veľmi dobre predstaviť tú pri najmenšom divnú inštaláciu antény a či by si mal vôbec nejaký signál.
Goog luck
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

takze som to meral a vyslo to na 18.5 metrou ale bolo to merane z hora nadol a prekazaju tam schodi atd.. takze tyn co ma tych 100m kluc by to mohol chytyt ja si myslim....no takze my porade daky dobry rychly shop kde maju daky lacny usb wifi kluc a aj tu usb predlzovacku dobre bybolo bedy bola cena do kopi aj z postovnym do 15 eur momentalne nemam viac:(
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak potom dobry, rychly a lacny shop je bazos.sk alebo inzercia.sk... :roll:
FABi2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa FABi2 »

Tommyno > Chlapče, ty si dement. Nauč sa gramatiku!
Keby si si aspoň troška pozrel ceny na internete, tak zistíš, že takýto Wi-Fi adaptér nestojí 5€. Keď chceš niečo lepšie tak minimálne 15€ + predlžovací kábel cca. 2€ + poštovné záleží od toho kde to budeš kupovať. Ak kuriérom tak to máš spravidla okolo 10€ ak pošta tak je to menej. Pri teoreticky najnižšej cenovej relácii to máš za 27€ (doprava kuriérom).

Inak nauč sa aj čítať – ja som písal 100 metrov pri IDEÁLNYCH PODMIENKACH!!! A tvoje podmienky nie sú ani zďaleka ideálne!!!

Akože takto chytiť signál je podľa mňa nemožné – cez tie schody a podlažia. Dávam tomu asi tak 1% že vôbec uvidíš sieť...

Je to 5 poschodí čo je veľmi veľká masa železobetónu a všetkého ostatného, čo „Wi-Fi nemá rado“...
Tommyno
Zablokovaný
Zablokovaný

hej tak teda ktory kupit kedze je tam 5 poschody tak dake spho aj z drahsimi maju my prist koruny 83 eur tak daco takove poradte
Napísať odpoveď