skusal som uz aj defragmentovat, neviete o niecom, co by mi ho zrychlilo?
Ako zrýchliť pc?
Ako zrýchliť pc?
V poslednej dobe mu to ide dost pomaly a preinstalovat ho neviem,
-
asterix3691
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
.....
Kum si novu RAMKU aspon 1 GB 900 SK 30 € ta nezabije a budes mat new ramku arychli PC
- odinštaluj kktiny ktoré nepoužívaš (control panel - add/remove programs)
- odvíriť a prečistiť (napr. kombinácia antivír + spybot)
- xpčkovský štýl si môžeš nechať, ale vypni animácie (pravým na my computer - properties - advanced - performance settings a vypni všetko, čo sa začína na "fade" alebo "animate")
- zväčši si swapovací súbor (pravým na my computer - properties - advanced - performance settings - advanced - change - size: initial 700 max 800 mb napríklad)
- vyčisti disk: start - programs - accessories - system tool - disk cleanup (zaškrtni dočasné súbory a pod., ale nedávaj komprimovať, teda pokiaľ ti nejde o získanie miesta)
- odvíriť a prečistiť (napr. kombinácia antivír + spybot)
- xpčkovský štýl si môžeš nechať, ale vypni animácie (pravým na my computer - properties - advanced - performance settings a vypni všetko, čo sa začína na "fade" alebo "animate")
- zväčši si swapovací súbor (pravým na my computer - properties - advanced - performance settings - advanced - change - size: initial 700 max 800 mb napríklad)
- vyčisti disk: start - programs - accessories - system tool - disk cleanup (zaškrtni dočasné súbory a pod., ale nedávaj komprimovať, teda pokiaľ ti nejde o získanie miesta)
http://sk.wikipedia.org/wiki/Defragmentácia
Alebo môžeš stiahnuť TuneUp a dať tam možnosť "Optimalizovať pre výkon" alebo niečo také.. automaticky Ti ti zmení nastavenia, dá preč animácia, tiene pod ikonkami napr. atď.
Alebo môžeš stiahnuť TuneUp a dať tam možnosť "Optimalizovať pre výkon" alebo niečo také.. automaticky Ti ti zmení nastavenia, dá preč animácia, tiene pod ikonkami napr. atď.
Re: thx
"Pomocou defragmentácie disku sú súbory uložené do po sebe idúcich clusterov. Tiež dochádza k zoskupeniu voľného miesta, čo zabraňuje fragmentácii následne ukladaných dát."murcatko napísal:a co vlastne tym defragmentovanim dosiahnem?
proste cim viac toho ukladas na disk a potom vymazavas tak tym vacsi bordel tam mas, defragmentacia ti to pekne pouklada