hral som akurat dvojku... ale to su kur*vsky tazke hry.. dostal som sa teraz newiem co bolo dalej...
ci tie bane v podzemi kde som potom odisiel na tom vlaku alebo ta misia v snehu na tych kopcoch kde pri konci lietala helikoptera...
Šu-Do napísal:hral som akurat dvojku... ale to su kur*vsky tazke hry.. dostal som sa teraz newiem co bolo dalej...
ci tie bane v podzemi kde som potom odisiel na tom vlaku alebo ta misia v snehu na tych kopcoch kde pri konci lietala helikoptera...
neviete niekto ako sa da zohnat preklad na igi 2 lebo ja mam najaku finsku alebo aku verziu.stiahol som na to nejaku cestinu a zevraj musim to nakopirovat do suboru pc/language/english a ja tam mam iba danski,norski,finski a swedski a dalej neviem co dalej
To boli namakané hry..pamätám jak som to drvil ešte na starom pc kedysi davno..ale na tu dobu bola namakana grafika aj hratelnost proste pri tom som travil hodiny..perfektna hra...inač ani ja som v jednej časti nemal HUD a prešiel som to aj bez toho ...aj teraz by chcelo nejaku taku hru