Afera s jej matkou, prosim HELP :/

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
obcan
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa obcan »

a one, co tak jej to skusit povedat? Mozno proti tomu nic nebude mat, mozno jej to bude vyhovovat a mozte mrdat v trojke, pripadne ked jej tata nebude akorat s tatrovkou ci nacom to jazdi prec, moze sa aj on pridat (cil ma este napadlo, styria mrdat v tom jeho kamione :salala:. Nemozes vedet, 100 ludi, 100 chuti. Ja by som to bral, ale radsej bez toho jej tatka, nemusel by stihat a tak....

btw: kery mi tu maze posty a dava ma do lagru. De sme to. Mlady sa pytal na nazor tedyk mu davam. Bacha nato.

//edit: cil kukam, naco je ta karma? to je nieco ako bolo v tuzexe bony? Nieco si zato budem moct na konci roka kupit?

A kto je to gothar?!? :aasmile6:
misokgb
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Tak co Miso, ako si to poriesil na koniec? Vela userov caka, ako si sa s tymto problemom popasoval. Cakame. PS: drzim palce.

Jaj.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

misokgb napísal:Tak co Miso, ako si to poriesil na koniec? Vela userov caka, ako si sa s tymto problemom popasoval. Cakame. PS: drzim palce.

Jaj.
rozdvojená osobnosť?
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Btw, este ma napadlo, poniektory pisete, ze typek co si chcel uzit rozbije rodinu svojej holky....lenze keby vo vztahu jeho holky matky a otca nieco nechybalo tak by sa to nestalo. Cize tu by som mu vinu vobec nepriklada, je druhe, ze urobil chybu a vyspal sa s nou, ale ta zenska ho zvadzala....a ocividne so svojim manzelom asi najlepsi vztah nema, inac si myslim ,ze by to nespravila.....

//ROFL :D snad tu nemame schizofrenika.....mozno vedie aj 2 vztahy naraz.
Edit 2// jaj to on stale pise 'jaj' na konci prispevku......takze od neho som mal prve 'plusko' na Hojku......ze si vraj pekne vybrnkal svojho peleho na mojom avatare.... :D
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Lubos: Takze neova rada vuhonit s proti nadrzaniu je tym padom nepouzitelna... :D
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

podla mna bude tehotna mama aj jeho frajerka, a jedna bude mat dvojicky.. mišo si zviera ale ukonci vztah a nie svoj zivot, za 2-3 roky nato budeš pri pive spominat s usmevom, aj ked obcas to bude tvoja nocna mora drzim palce PS: dal by si toto na hojko keby si vedel ake budu reakcie?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

audiotrack napísal:rozdvojená osobnosť?
Len necitoval spravne :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

GothaR napísal:Len necitoval spravne :)
wtf? Uz sa tu citim dost cudne......same schizo :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

no nečital som všetko, a aj tak je us neskoro, ale určite si to poj-*/*... doslovne. ja na tvojom mieste, no asi si zarežem žily... ale asi najlepšie by si spravil keby si sa z nou rozišiel a dúfal ,že mater jej bude drzať hubu... bude to najlepšie pre všetkých
--toto je nazor jedneho kamarata :)
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

dúfať že mater bude držať hubu? sranduješ dúfam :lol:
"to vieš dcérenka, som kur*a a tak som sa vyspala s tvojim frajerom... ale necháp ma zle, tvoj otec bol dlho preč a proste som to potrebovala" :lol:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nenormálne ma zaujíma ako to dopadlo ako si to vyriešil, prípadne aké vznikli reakcie na tvoju akciu.
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

tak toto ma omnoho viac zaujíma ako hocijaký iný film.... by som povedal, že toto je lepšie než film... tak píš kámo... ako si skončil? či si už mŕtvy? :lol:
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Co si spravil bola jedna velka hlupost, ale ked ma clovek vypnuty mozog tak hluposti proste robi a z tych sa potom uci, ale toto presiahlo nie vsetky, ale velke medze. Najlepsie co bude, bude naozaj dat frajerke zbohom, ak si to teda uz neurobil, inak ta caka velice zly scenar, ktory bol uz na zaciatku spominany.

OT: Jasne, ze tu ma vycapenu fotku a nie len jednu, dnes som ten topic schvalne preskumaval.
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

No s vyčapenou fotkou to bolo fakt sprosté založiť túto tému.. je autor ešte aktívny? Zaujímalo by ma, ako to pokračuje..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Ja si myslím že by to spravili viacerý v jeho vekovej kategórii, možno i ja, ked si to tak vezmete , že by to bola pekná žena, môže to byť naozaj lákavé, teda je to v prvom rade choré :D ale keby sme si odmysleli následky, tak by do toho šli viacerý, na druhej strane, je ťažké sa ubrániť skúsenej žene ked začne zvadzat :) ale tak isto by som si to najskôr nechal pre seba a ani by som sa nerozchádzal, len dúfal že to z mamičke raz nevyleti ...
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Bushido napísal:Ja si myslím že by to spravili viacerý v jeho vekovej kategórii, možno i ja, ked si to tak vezmete , že by to bola pekná žena, môže to byť naozaj lákavé, teda je to v prvom rade choré :D ale keby sme si odmysleli následky, tak by do toho šli viacerý, na druhej strane, je ťažké sa ubrániť skúsenej žene ked začne zvadzat :) ale tak isto by som si to najskôr nechal pre seba a ani by som sa nerozchádzal, len dúfal že to z mamičke raz nevyleti ...
WTF? Keď niekoho naozaj ľúbim, neexistuje pre mňa nikto iný, budem ju milovať do konca života.. Veď láska je to najkrajšie, čo môže človek mať! Nech by to bola aj najatraktívnejšia žena sveta, keby som vedel, že ma neľúbi, nič by som s ňou nechcel mať.. a podviesť girlfriend s jej vlastnou matkou? Hm, máš frajerku? Nájdem si v zozname matku a porozprávam s ňou..
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

GothaR napísal:No nebol tu od 14 Feb 2009, 18:03 :?
asi to nevydržal a mladej to povedal a tá všetkých pozabíjala :o

ja by som to určite nikdy nikomu nepovedal - dôvodov tu už bolo spomenutých.
ja tu vidím dva riešenia:
ak je silná osobnosť a dokáže na to zabudnúť a žiť naďalej s priateľskou aj s tou predstavou, že jej spal s matkou tak sa odsťahovať a rodičov navštevovať čo najmenej aby sa to nevracalo - ja by som to asi nedokázal
alebo
jednoducho čušať a rozísť sa kôli niečomu inému - milosrdná lož
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

no uz sa tu zastavil(16.2.2009,23 00) ale asi nas nechava v napati stale ...alebo to len jeho duch..alebo policia hlada stopy aj v pc :)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

No viete, my muzi to mame riadne tazke, lebo stale platilo, plati a aj pltit bude jedna veta : "Ked sa kok*t postavi, tak sa rozum zastavi"
Zamknuté