Mam taky problem s DVD RW LG GSA-H66N a potreboval by som radu... v spravcoch zariadenia je pri tom taky vykricnik.... chcel by som vas poprosit o radu co s tym moze byt..... a ak sa da ci by nieko uploadol neaky novy firmware alebo novy driver... dakujem za radu
Vadi ti len ten vykricnik alebo to ma vplyv aj na jej funkcnost? Nemyslim si ze by si potreboval zvlast firmware na napalku Windows by ju mal zozrat bez problemov.
tu su nejake postrehy k tvojej piecke: http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PD ... 840A9.html
proste vobec nereaguje ked tam vlozim cd/dvd proste nic nerobi iba nacita alebo sa tvari ze nacitava a v systeme nic nerobi... neviem preco bo normalne slapala a neinstaloval som ani OS.... len sa tam zrazu objavil vykricnik a prestala ficat
Nie je tam ziadna sanca ze je napalovkacka odpalena-nefunkcna? Ak na nu mas zaruku tak s nou utekaj do obchodu ak nie a ma to za sebou tak sucitim s tebou
Ano stale je pri nej vykricnik... ona je funkcna dal som ju do 2 compu co mam doma a tam ficala takze je 100% funkcna.... len neviem co moze byt chyba a kde ...
//autoeditácia príspevku ( 22 Feb 2009, 13:57 )
No ludia prosim pomozte mi co s tym mam robit !!!
viete mi poradit niekto aka sa zapina v biose funkcnost IDE ATA nie SATA ale ATA na zakl doske Asus P5K premium ?? dal som si do pc druhu napalovacku s pripojenim ATA ale uz si nepametam kde sa to v biose zapina
//autoeditácia príspevku ( 24 Feb 2009, 13:53 )
prosim pomozte MI
Windows cannot load the device driver for this hardware. The driver may be corrupted or missing. (Code 39)
Click 'Check for solutions' to send data about this device to Microsoft and to see if there is a solution available.
Ako teda co v com je problem ?
Problem je v tom ze Windows nemoze nacitat ovladac pre tvoju DVD mechaniku. Skus ten ovladac odinstalovat a znova nainstalovat. V Spravcovi Zariadeni na tu DVD mechaniku klikni pravym tlacitkom a klikni "Odinstalovat", potom restartuj pocitac. Hned po restarte by mal Windows ten ovladac automaticky zase nainstalovat.
to som vsetko uz skusal a vzdy mi vypise ze ovladac nieje dobre nainstalovany.... ale teraz potrebujem aby som mohol v BIOSE zapnut pripojenie PATA na zakladnej doske Asus P5K