Call of Duty - World at WAR
....
...
to si robite akoze kozy nie ? hru z warezu a potom sa niekto cuduje ze mu nieco nejde alebo vymaze ?
no mne sa to este nikdy nestalo a to mam vzdy vsetko original. tak zelam vam pevne nervy 
-
lobobo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: ...
ked nato mas tak si kupuj akzdu hru originaldgrf napísal:to si robite akoze kozy nie ? hru z warezu a potom sa niekto cuduje ze mu nieco nejde alebo vymaze ?no mne sa to este nikdy nestalo a to mam vzdy vsetko original. tak zelam vam pevne nervy
Re: all
a ake nove levely myslis v co-op..single???bo multiplayer nehravam...a ma ten patch dost velaSphinx napísal:opravuju bugy a rozne glitche v hre ako vypadavanie textur , moznost lietania, vlezenia pod mapu a pridavaju aj nove levely.
Re: ...
no ved si aj kupujem. inak ked chces poradit ohladom COD tak to napis do fora na mojom webe v ktorom sa venujem COD uz 5 rokov, aj robim mapky a taklobobo napísal:ked nato mas tak si kupuj akzdu hru original.. ja osm vzdy vsetko rozbehal akurat toot mi robi problem...
Takže už som to vyriešil iným crackom 
Teraz druhý problém...
Pri staršom patchi som mal lvl hack, takže som mal všetky zbrane... Pri tomto patchi som skúšal jeden návod, fungoval, ale po minúte ma punkbuster kickne že mám gamehack... Pritom na serveri je plno ludi čo ma všetko odomknute a hraju...
Vie niekto poradiť? kludne aj SS... K+
Teraz druhý problém...
Pri staršom patchi som mal lvl hack, takže som mal všetky zbrane... Pri tomto patchi som skúšal jeden návod, fungoval, ale po minúte ma punkbuster kickne že mám gamehack... Pritom na serveri je plno ludi čo ma všetko odomknute a hraju...
-
xH4wK
napadlo ta ze ostatny si to poctivo nahrali ?Dunlop napísal:Takže už som to vyriešil iným crackom
Teraz druhý problém...
Cheater.
-
xH4wK
lel , lamco, nauc sa co je to cheat, to slovo totiz v anglictine znamena podvodDunlop napísal:Davaj pozor, je rozdiel cheat a hack lamčo![]()
Vieš, nie každý sedí celé dni doma na riti a drtí hru... existujú aj tzv víkendoví hráči, a neviem prečo by si nemohli normálne zahrať s celym arzenálom...
Celý tento systém COD je napitchu, malo by to byť jak v cs
a mne je uplne jedno ako casto hras, si cheater ked pouzivas hacky
Asi preto ze to nie je fer voci ostatnym ? preber saa no takDunlop napísal:a neviem prečo by si nemohli normálne zahrať s celym arzenálom...
robíš jak malé decko... prisam bohu...
Jak keby ci nebolo jedno či ta odje*em s defaultnou puškou alebo najlepšou odstrelkou
čo potom takí č maju upravené configy a nieje tam tráva a podobné pi*****? to je ok, že? A okrem toho, hrávam na kreknutych serveroch, takže sa ukludni... Keby mam aimbota nič nepoviem, ale ...
A ajstak som sa nepýtal na názor, ale hladám dakoho kto by poradil
Jak keby ci nebolo jedno či ta odje*em s defaultnou puškou alebo najlepšou odstrelkou
čo potom takí č maju upravené configy a nieje tam tráva a podobné pi*****? to je ok, že? A okrem toho, hrávam na kreknutych serveroch, takže sa ukludni... Keby mam aimbota nič nepoviem, ale ...
A ajstak som sa nepýtal na názor, ale hladám dakoho kto by poradil
Chceš pochopiť že aj to sa berie ako cheat alebo si tu dáme ďalšiu stranu spamu o tom čo je a čo nie je podvádzanie? Keď je v hre raz taký systém, tak sa bohužiaľ musíš prispôsobiť alebo zmeniť hru. Každý začínal tak že na začiatku fajne dostával na kokos, a ty nebudeš výnimka (keď sa na to samozrejme nevyserieš).
sk server v BA
tento tyzden spustime server u nas v BA. bude to SD a 18 slotov, samozrejme CRACK, ak vsetko pojde.
ste vitany