Spoluziacke chcem na narodeniny spravit tricko. Kupil som tak stredne tmave fialove....a chcem tam nazehlit cierny napsi co sa tam kludne hodi....lebo neviem ci sa da nazehlit svetly. Kupil som si papier vsetko ale dal som pozadie fialove, lenze zle to vytlacilo.....talciaren nestihlaa a urobili sa pasiky....tak teraz nema papeir, no nejaky hadam zozeniem len poradte ak oto vytalcit..lebo ked tma nedma to pozadie tak sa zas otalci taka presvitna farba.no kaoze kus to tam je blede ...neviete o nejakom sposobe?
Nazehlit fialove tricko
Nazehlit fialove tricko
Cawte, mam opat raz problem 
Spoluziacke chcem na narodeniny spravit tricko. Kupil som tak stredne tmave fialove....a chcem tam nazehlit cierny napsi co sa tam kludne hodi....lebo neviem ci sa da nazehlit svetly. Kupil som si papier vsetko ale dal som pozadie fialove, lenze zle to vytlacilo.....talciaren nestihlaa a urobili sa pasiky....tak teraz nema papeir, no nejaky hadam zozeniem len poradte ak oto vytalcit..lebo ked tma nedma to pozadie tak sa zas otalci taka presvitna farba.no kaoze kus to tam je blede ...neviete o nejakom sposobe?
Pokial viem tak v predajniach FaxCopy aj v mnohych pocitacovych obchodoch ti to vedia spravit. Vo Faxcopy byvaju celkom slusne uceni grafici urcite ti s tym helpnu. A pokial mam info tak myslim ze aj vo Foto sluzbach by to vedeli spravit, skus, opytaj sa a uvidis na com budes. Urcite raz zaplatit za odbornu pracu je menej ako to 3x pokazit 
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
dalo by sa to poriesit flockom, ak je to tricko bavlnene 
vyzeralo by to asi takto http://www.nissanclub.cz/graphics/owner ... _shirt.jpg
pripadne ak to nie je tajne, skus nahodit tvoj vytvor, aby sme ti lepsie poradili
vyzeralo by to asi takto http://www.nissanclub.cz/graphics/owner ... _shirt.jpg
pripadne ak to nie je tajne, skus nahodit tvoj vytvor, aby sme ti lepsie poradili
http://www.faxcopy.sk/sluzby/
Kód: Vybrať všetko
Potlač na tričká, puzzle, podložky pod myš, obálky.
Chcete mať svojich miláčikov stále pri sebe? Alebo sa chcete blysnúť vtipnými dresmi na priateľských športových zápoleniach? Vyskúšajte potlač na tričká. Stačí si len doniesť tričko a obrázok svojho obľúbenca. Na vybraných pobočkách FaxCOPY vám najskôr vytlačia obrázok na nažehľovaciu fóliu a tú špeciálnym lisom nažehlia na tričko. Originálnu potlač na tričko získate za menej ako 10 min. Ďalej ponúkame potlač podložiek pod myš, puzzle, obálok, šanonov, dreva, textilu, kovu, kartónu.dnes osm obl u nas vo Faxcopy...ten papier by mali dostat, alee rozdiely od toho co je napisane? Na ten papier as tlaci atrametnovou tlaciarnou, ktoru vo faxcopy NEMAJU! Pytal som sa ci aj nazehluju...ze nie! tak neviem co tam pisu. A behal som tiez kde by to mhol ivyltacit normalne tak nikde som nenasiel, iba nasivky.co nechcem...tak asi to dam tak, akurat neviem ako tie blede okraje este odstranim.Juicy napísal:http://www.faxcopy.sk/sluzby/
Kód: Vybrať všetko
Potlač na tričká, puzzle, podložky pod myš, obálky. Chcete mať svojich miláčikov stále pri sebe? Alebo sa chcete blysnúť vtipnými dresmi na priateľských športových zápoleniach? Vyskúšajte potlač na tričká. Stačí si len doniesť tričko a obrázok svojho obľúbenca. Na vybraných pobočkách FaxCOPY vám najskôr vytlačia obrázok na nažehľovaciu fóliu a tú špeciálnym lisom nažehlia na tričko. Originálnu potlač na tričko získate za menej ako 10 min. Ďalej ponúkame potlač podložiek pod myš, puzzle, obálok, šanonov, dreva, textilu, kovu, kartónu.